Předmět příspěvku: něco účinného na spáry v koupelně?
Napsal: čtv 19. úno 2009 17:12:10
Registrován: čtv 29. led 2009 20:22:44 Příspěvky: 2845 Bydliště: Třinec-Vendryně
holky potřebuju poradit, čím mám účinně vyčistit spáry v koupelně ve sprchovacím koutě nějak nám to žloutne a potřebuju to vydrhnout, ale čím????? díky
_________________ Marcelka s Tomáškem a Niki _________________ nonstop radosti i starosti s mými dětátky + péče o babi a dědu:)
Nám to dokonce černá Fialová cilit bang, jen ten nám to odstranil... a potom taky ocet, ale my máme takové blbé kachlíky... nemáme je lesklé, ale matné
Toť dobrá otázka babko , já se už tak dlouho odhodlávám, že se té naší bídné koupelny chytím a pořád nic, ale mě čeká rovnou to vyspárování. jak to sama zvládnu nevím, ale nebojím se
_________________ _________________ Mateřská dovolená, je to opravdu dovolená???:)
Předmět příspěvku: Re: něco účinného na spáry v koupelně?
Napsal: čtv 19. úno 2009 20:16:44
Registrován: čtv 29. led 2009 10:23:31 Příspěvky: 24239 Bydliště: Kynšperk nad Ohří
Marcelka83 píše:
holky potřebuju poradit, čím mám účinně vyčistit spáry v koupelně ve sprchovacím koutě nějak nám to žloutne a potřebuju to vydrhnout, ale čím????? díky
mně to černá,je to hnus jde to i savem ale je to piplačka nesnáším ten smrad
_________________ _________________ povolána k mateřství
jsi mi připomněla reklamu na cilit bang nebo co to je.. prej.. ale já si myslím, že moje domácnost je čistá.. a ta zas.aná vana, tak ta mě o tom vyloženě přesvědčí
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
jsi mi připomněla reklamu na cilit bang nebo co to je.. prej.. ale já si myslím, že moje domácnost je čistá.. a ta zas.aná vana, tak ta mě o tom vyloženě přesvědčí
Přesně to jsem si říkala, když jsem to viděla poprvé
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru