Ahoj holky, nevím si rady, a nevím jestli tohle téma už proběhlo, nemůžu to najít. co budete letos kupovat dětem k Vánocům?já jsem totiž úplně bez nápadu,propadá mi že všechno máme, poradíte mi prosím?
_________________ Kačka a Adélka _________________ maminka naší Adélky
pro emu mám hotovo myslim že se všema se řítim vlastně do finále ema dostane panenku s vlasama a kní dva koníky pak potravinky do kuchyňky nálepkový sešit osušku s půem a broukem a ponožky ty pod stromem nesmí chybět
pro tatíka mám ooobr hrnek a v něm zase ponožky pak sem mu sestavila kosmeticko hygienický balíček na míru z věcí co rád používá
pro máti mám hyper teplé byčkory na chalupu par knih a asi ještě koupim nějakou kosmetiku
segra dostane tzaky par knih a pak si objednala korzet od guns and rousis
děda dostane flašku portskýho bača nějakouz 4dílnou ságu
jediný co mě hooodně trápí je tomáš protože zatim mám vymyšlenou jen knížku a ponožky
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
poník -doktorka,dvd do auta,postýlka pro panenku,bárbie kůn,playdooh dort,chochou s vlasama,oblečky na panenky,sešity s nálepkama,princeznovský kostým,žehlící prkno se žehlijdou,dětské líčení,dětský parfém,babyborn se zmrzkou,lego 5560
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru