Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Bych prosila kousek rady Bohužel občas člověk dřív koná, než myslí, a nebo myslí uplně blbým směrem Asi takhle, koupili jsme do sprchovýho koutu průhledný skla - kvůli prostorovosti - že to jakoby zvětší koupelnu, v našem případě prostě ani centimetr navíc nevzniknul no a problém je v tom, že na těch průhledných sklech uschnou ty kapky vody a je to vidět. Není náhodou nějaký přípravek, který by to jakoby ošetřil na pár dní, a ta voda po tom sklouzla? něco jako navoskování nebo tak něco? Používáte něco?
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ivkahof píše:
bonparka píše:
tchyne neco takovyho ma, nastrika se to tim a pak po kazdym mytim to ale stejne musim stahnout sterkou. ale funguje to...neco s nano ...
no to já bych spíš jako aby to samo asi vodní kámen či co
no ono to samo slejza, ale ten vodni kamen, to je mrcha...je to fakt videt, kdyz udelas jednu stenu a druhou ne a pak na obe pustis proud vody, ze se to tam nedrzi...ale jak se to jmenuje to ted nevim
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
bonparka píše:
ivkahof píše:
bonparka píše:
tchyne neco takovyho ma, nastrika se to tim a pak po kazdym mytim to ale stejne musim stahnout sterkou. ale funguje to...neco s nano ...
no to já bych spíš jako aby to samo asi vodní kámen či co
no ono to samo slejza, ale ten vodni kamen, to je mrcha...je to fakt videt, kdyz udelas jednu stenu a druhou ne a pak na obe pustis proud vody, ze se to tam nedrzi...ale jak se to jmenuje to ted nevim
Čistič oken NanoPro - rozprašovač - SONAX Xtreme to jsem ted našla
Bych prosila kousek rady Bohužel občas člověk dřív koná, než myslí, a nebo myslí uplně blbým směrem Asi takhle, koupili jsme do sprchovýho koutu průhledný skla - kvůli prostorovosti - že to jakoby zvětší koupelnu, v našem případě prostě ani centimetr navíc nevzniknul no a problém je v tom, že na těch průhledných sklech uschnou ty kapky vody a je to vidět. Není náhodou nějaký přípravek, který by to jakoby ošetřil na pár dní, a ta voda po tom sklouzla? něco jako navoskování nebo tak něco? Používáte něco?
já používám CIF do koupelny , sprcháč jsme umyla před týdnem v pátek a zatím tam žádné skvrny nejsou a to se tam sprchujeme každý den já i Vláďa (teda mimo včerejška, páč nám netekla voda) a ničím to nestahujeme
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
My když jsme ho měli, tak měl úpravu proti kapičkám le stejně potřeboval po každém sprchování stáhnout stěrkou - nebo teda každém třetím. Ale bez jakéhokoliv přípravku....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru