no spis muze podat zadost k soudu ale jak je psano vyse otec je vzdy nejasny a navic to aby si ho udala do rl musis mit jeho svoleni co se podepisuje pred porodem na matrice a navic vy dva ste v te dobe spolu nebyly takze nevim co na tebe zkousi navic alimenti ti nedava ne??? za tohle se mu u soudu akorat vysmejou
Upřímně nevím. Myslím si, že může podat žádost k soudu, že tě nařkne, že si ho neudala, ale myslím, že není důvod ho udávat, když od něj nic nechceš, navíc aby bylo jisté, že je opravdu otec, musely by to potvrdit testy DNA, které jsou pěkně drahé.
no spis muze podat zadost k soudu ale jak je psano vyse otec je vzdy nejasny a navic to aby si ho udala do rl musis mit jeho svoleni co se podepisuje pred porodem na matrice a navic vy dva ste v te dobe spolu nebyly takze nevim co na tebe zkousi navic alimenti ti nedava ne??? za tohle se mu u soudu akorat vysmejou
on na mě ještě nic nezkouší,jen se chce sejít,tak se snažím zjistit co by kdyby..... alimenty mi neplatí,nic jsem po něm nikdy nechtěla......
_________________ _________________ Jsem štastná maminka!
Upřímně nevím. Myslím si, že může podat žádost k soudu, že tě nařkne, že si ho neudala, ale myslím, že není důvod ho udávat, když od něj nic nechceš, navíc aby bylo jisté, že je opravdu otec, musely by to potvrdit testy DNA, které jsou pěkně drahé.
No právě on by měl být rád,že jsem od něj nic nechtěla Zatím teda po mě ani on nic nechce..No sejdu se s ním a uvidí se ale mám z toho bobky
Předmět příspěvku: Re: Potřebuju právní radu prosím!
Napsal: sob 01. led 2011 11:43:40
já myslím, že vyloženě za to, žes ho neudala tak určitě ne, to je jeho blbost, že se nehlásil, max. může podat žalobu o určení otcovství nebo jak se to jmenuje
Předmět příspěvku: Re: Potřebuju právní radu prosím!
Napsal: sob 01. led 2011 11:46:12
Zdenča V. píše:
já myslím, že vyloženě za to, žes ho neudala tak určitě ne, to je jeho blbost, že se nehlásil, max. může podat žalobu o určení otcovství nebo jak se to jmenuje
a tím pádem mu ale zpětně vyměří alimenty-vyživovací povinnost na dítě, takže myslím, že s tím spěchat nijak nebude
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Aha Já radši počítám s Těma horšíma variantama než s těma dobrýma
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru