Předmět příspěvku: krach firmy - POMÓC - pomůže někdo? - jakoby vyřešeno - díky
Napsal: stř 05. led 2011 11:33:07
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Holky co jsem na MD moje firma zkrachovala a měla právního zástupce, který mě měl stále v evidenci jako zaměstnance. Dneska jsem si tam, ale volala, jelikož potřebuju papír na daně a oni neexistují, žádná čísla, nic.. Nevím co mám dělat, kam se mám obrátit? Pomůže některá? [u]Ach jo, tak podle Aresu jsou aktivní obě firmy, i ta zkrachlá, ale telefony neexistují, tak já jsem bezradná.... [/u]
žádný správce konkurzní podstaty nebo tak něco? Obrátila bych se na něj, pokud existuje, pokud ne, tak na toho právníka a ten snad poradí, když už nebude moct ty papíry přímo vydat.
Předmět příspěvku: Re: krach firmy - POMÓC - pomůže někdo?
Napsal: stř 05. led 2011 11:36:38
Jestli ta firma zkrachla, tak je nejspíš podán i návrh na konkurz a tím pádem určen správce konkurzní podstaty (možná se tomu teď říká insolvenční správce,nevím). Najeď si do Aresu na tu firmu a tam by to mělo být uvedené.....
Napsal: stř 05. led 2011 11:36:50
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Effka píše:
žádný správce konkurzní podstaty nebo tak něco? Obrátila bych se na něj, pokud existuje, pokud ne, tak na toho právníka a ten snad poradí, když už nebude moct ty papíry přímo vydat.
no já nevím kde bych to mohla najít...to nebyl právník, ale další firma a ta neexistuje...
Jestli ta firma zkrachla, tak je nejspíš podán i návrh na konkurz a tím pádem určen správce konkurzní podstaty (možná se tomu teď říká insolvenční správce,nevím). Najeď si do Aresu na tu firmu a tam by to mělo být uvedené.....
Napsal: stř 05. led 2011 11:39:27
zaneta píše:
jedine na pracak..tam by ti mohli pomoci
Jo, na pracáku tohle právě evidují....tam by ti mohli poradit. A navíc tyhle zkrachlé firmy visí na vývěsce Úřadu práce.....pokud byl tedy podán ten návrh na konkurz. Nebo se obrať na Inspektorát práce....
Napsal: stř 05. led 2011 11:53:55
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
Pavule píše:
zaneta píše:
Jo, na pracáku tohle právě evidují....tam by ti mohli poradit. A navíc tyhle zkrachlé firmy visí na vývěsce Úřadu práce.....pokud byl tedy podán ten návrh na konkurz. Nebo se obrať na Inspektorát práce....
prave,ja to nekde cetla,ze s timhle pracaky hodne pomahaji
Napsal: stř 05. led 2011 11:58:54
zaneta píše:
Pavule píše:
zaneta píše:
prave,ja to nekde cetla,ze s timhle pracaky hodne pomahaji
tak neskrachla, je aktivní, ale telefony nefungují...já nevím co mám dělat...a myslíte, že mi poradí i pracák v jiném městě? To těžko, že?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru