Holky Romča má lyžařskou bundu , fakt dobrou a drahou potřebuju jí vyprat , když jsem jí kupovala paní říkala že se může normálně prát jen bez aviváže a ve speciálním prostředku , ale já si nepamatuju jak to jmenovala.Jak perete tyhle věci má to vysoký vodní sloupec nevím přesně kolik myslím 6000 něčeho je tam psaný Můžu to vyprat normálně v tekutém pervolu nebo v tekutém gelu persil a pod????Bojím se abych to neskur . . . Díky všem za rady
Předmět příspěvku: Re: Potřebuju radu nad zlato :-)))
Napsal: pon 24. led 2011 16:38:22
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Stačí gel bez aviváže a pro lepší péči na vymazlené kousky tu mám Sport-Wash Atsko http://www.mall.cz/udrzba-odevu/atsko-sport-wash-532ml - ale pozor, ty věci potom tak divně smrdí. Když vytahuji z pračky, mám pocit, že je to jenom namočené v ponožkové vodě. Ale asi to bude jenom pocit....
Já na tyhle věcičky používám Sport wash, koupila jsem si to v Hortezu a je to i na péřové bundy, softshellky, moiru a tak... přece jen když už jsme investovali do kvalitního oblečení, tak si ho tak chci uchovat maximálně dlouho... obyčejným práškem možná na vzhledu nic nezkazíš, ale už to nebude mít právě ty vodoodpudivé a termoizolační vlastnosti, jako na začátku... máme asi litrovou láhev a vydrží to docela dlouho, stačí toho dát troška...
Předmět příspěvku: Re: Potřebuju radu nad zlato :-)))
Napsal: úte 25. led 2011 13:31:19
Registrován: stř 28. led 2009 19:16:26 Příspěvky: 3123 Bydliště: Vyškov
ja bych to v tom neprala, ja to peru v takovym specialnim pripravku, vzdycky si kupuju jakoby vzorky v tom obchode kde bundu nebo lyzarsky kalhoty. Jako je mozny, ze treba v persilu muzes, jako tekutym, ale mela bych strach, ze to prave ucpe ty pory, proto se delaj specialni pripravky prave na takovy obleceni
ja bych to v tom neprala, ja to peru v takovym specialnim pripravku, vzdycky si kupuju jakoby vzorky v tom obchode kde bundu nebo lyzarsky kalhoty. Jako je mozny, ze treba v persilu muzes, jako tekutym, ale mela bych strach, ze to prave ucpe ty pory, proto se delaj specialni pripravky prave na takovy obleceni
No asi máš pravdu , já koupím ten speciální na tyhle věci a budu v klidu že tomu nic neudělám Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru