Ahoj holky, nemáte někdo stolní hru Chaos - my jsme ji dostali a není tam návod na hru a buď jsem takové tele a neumím to na netu najít a nebo to tam prostě není hra vypadá velice pěkně, ale jaksi je nám na hovínko...................bez návodu
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Ahoj holky, nemáte někdo stolní hru Chaos - my jsme ji dostali a není tam návod na hru a buď jsem takové tele a neumím to na netu najít a nebo to tam prostě není hra vypadá velice pěkně, ale jaksi je nám na hovínko...................bez návodu
Předmět příspěvku: Re: STOLNÍ HRA CHAOS od firmy RAVENSBURGER
Napsal: sob 12. úno 2011 21:03:20
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Kačula píše:
MarcelaK píše:
je to ta hra s těma ozubenýma kolečkama a duchama?
ano to je přesně ona ty ji znáš?
neznám Kači ale je to jediné co jsem našla na webu- tohle http://www.puzzleshop.cz/d-2270-chaos-ravensburger.html snad jen že bys napsala či radši zavolala tam jestli by nemohli nějak nafotit návod a poslat mailem....nevím jinak vůbec co poradit promiň
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru