Holky, prosím, potřebuji trochu poradit s výběrem takového malého ručního vysavače... teď máme takového starého chudáčka, už moc nevysává, má odslouženo a tak se poohlížím po novém... jaký máte a jste spokojené? A na jaký nadáváte a už byste si ho víckrát nekoupily?
A rada číslo dvě se týká dřezu... nechci už nerez, líbí se mi ty z umělého kamene, ale slyšela jsem, že do těch světlých barev se prý vpíjí jakákoliv barevná tekutina a dělají se skvrny, třeba od kafe, rajské, červené řepy a nejde to umýt... a mě se právě docela dost líbil takový bílý... ale už jsem předělala celý návrh kuchyně a chci pro změnu zase tmavý... tak jaké s tím máte zkušenosti? Na tom nerezovém byla vidět každičká zaschlá kapka vody a já jen pořád leštila a pucovala dřez, tak teď si říkám, že nějaký ten "kamenný" by byl lepší... Zaujal mě tenhle... http://franke.cz/download/Katalog_listy ... %20039.pdf
Ruční vysavač máme, ale už nám taky dosluhuje, takže taky jukneme po novým A dřez my máme nerez, ale tchánovci mají keramický - černý. Ohromně si ho chválí. Mé nadšení je tedy už menší , páč cokoli do něj položíš, tak to jsou strašný rány
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Předmět příspěvku: Re: Potřebuji poradit - ruční vysavač a dřez...
Napsal: čtv 10. bře 2011 9:27:36
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
ruční vysavač nemám,časem ho asi pořídíme,ale spíš jako vysavač do auta,protože doma myslím bych ho nevyužila.A dřez mám nerez...Až bude nová linka,taky chci ten kameninový
Díky... o značce Elektrolux jsem taky přemýšlela, a ten tvůj vypadá dobře, s tou zelenou by se mi hodil do kuchyně, už mám nakoupené zelené obaly na květináče a chci ji tentokrát ladit do zelena... Dřez jdu omrknout, jaké mají ještě v nabídce, už mám jasno, že chci tmavohnědý... už mám vymyšlenou kuchyň do posledního detailu - http://www.fler.cz/zbozi/dobre-nalozena-zena-916947
A budeme mít dřez v rohu, takže hledám nějaký rohový... jinak jak je to třeba s usazováním vodního kamene? Je to na něm taky tak vidět, jak na nerezovém? A předpokládám, že se to dá čistit běžnými prostředky, že jo?
ruční vysavač nemám,časem ho asi pořídíme,ale spíš jako vysavač do auta,protože doma myslím bych ho nevyužila.A dřez mám nerez...Až bude nová linka,taky chci ten kameninový
Nevyužila? Já ho teda používám každou chvilku... a naopak auto vysáváme jednou za čas, nejíme tam, tak ani nedrobíme... doma neumím sníst rohlík tak, abych nenadrobila...
Díky... o značce Elektrolux jsem taky přemýšlela, a ten tvůj vypadá dobře, s tou zelenou by se mi hodil do kuchyně, už mám nakoupené zelené obaly na květináče a chci ji tentokrát ladit do zelena... Dřez jdu omrknout, jaké mají ještě v nabídce, už mám jasno, že chci tmavohnědý... už mám vymyšlenou kuchyň do posledního detailu - http://www.fler.cz/zbozi/dobre-nalozena-zena-916947
A budeme mít dřez v rohu, takže hledám nějaký rohový... jinak jak je to třeba s usazováním vodního kamene? Je to na něm taky tak vidět, jak na nerezovém? A předpokládám, že se to dá čistit běžnými prostředky, že jo?
jako když ho budeš utírat, aby na něm nestála voda, tak na něm nic vidět není, zaschlé kapičky na dřezu vidět nejsou vůbec A ten vysavač, já mám právě takhle krásně zelené židle, tak se mi sem taky hodí
Nevyužila? Já ho teda používám každou chvilku... a naopak auto vysáváme jednou za čas, nejíme tam, tak ani nedrobíme... doma neumím sníst rohlík tak, abych nenadrobila...
přesně tak, já ho mám furt po ruce a pořád po klukách někde něco vysávám
Ruční vysavač máme, ale už nám taky dosluhuje, takže taky jukneme po novým A dřez my máme nerez, ale tchánovci mají keramický - černý. Ohromně si ho chválí. Mé nadšení je tedy už menší , páč cokoli do něj položíš, tak to jsou strašný rány
Jé, vidíš, keramický mě ani nenapadl... ale ty rány si umím představit, zvlášť kdyby tam něco pokládal náš mladý... hahaha... ale zase se dobře udržuje, ne?
Jé, vidíš, keramický mě ani nenapadl... ale ty rány si umím představit, zvlášť kdyby tam něco pokládal náš mladý... hahaha... ale zase se dobře udržuje, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru