Nesmějte se mi Momentálně jsem na neschopence. Příští týden už nastupuji na mateřskou dovolenou . Mám mít doma jen jeden papír z těch tří (šedivý)? Že jo?
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Peťule84 píše:
Nesmějte se mi Momentálně jsem na neschopence. Příští týden už nastupuji na mateřskou dovolenou . Mám mít doma jen jeden papír z těch tří (šedivý)? Že jo?
nevím jak to je Peti teďka, vím že se to nějak měnilo, já byla na neschopence naposled před třemi lety :-D a nesměju se ti já to taky nevím
nevím jak to je Peti teďka, vím že se to nějak měnilo, já byla na neschopence naposled před třemi lety :-D a nesměju se ti já to taky nevím
Díky . Já byla na neschopence 2005 , takže jsi na tom o krapet líp.
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Peťule84 píše:
Peti máš mít doma ten žlutý papír....teda já mám doma ještě tu starou neschopenku,ted jsou prý už nové
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Peti máš mít doma ten žlutý papír....teda já mám doma ještě tu starou neschopenku,ted jsou prý už nové
Prostě jeden mám doma. , a tak to asi má být. To je důležitý
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
Já měla určitě jenom jeden, byl šedivý, možná měl žlutý pruh, ale krk za to nedám. Dneska ráno jsem ho už ale nechala v ordinaci a mám první den mateřské. Asi si otevřu šampaňské, nebo co
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru