Jestli dostanu odstupné, chci koupit kvalitní topinkovač a ten krám, s pár žhavícíma lankama za 200, co ohřívá tak nějak jak se mu chce, povalí na chalupu, když budu hodná, když ne, tak jde do šrotu A váš úkol je ... ... doporučit mi to, s čím jste doma spokojené, ať vím, na co se soustředit při nákupu
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
já mám nějaký Philips a taky čekám, kdy to vzdá Ale co na něm třeba cením - má takovou mističku, co můžeš vyndat a vysypat, takže drobky nemáš všude kolem, ale v ní, to si myslím, je doost praktický. jinak ostatní funkce, jako na zmrazený pečivo a bagely, jsem v životě nepoužila
Zlato já mám doma nějaký starý tefal, při kterém je každá strana jinak připálená, ale je fakt z pravěku Když holky poradí, tak se taky ráda podívám
Ten náš je něco podobnýho, navíc vidíš ty lanka, jak se nahřívají. Bylo tam psaný, že se to nemá otáčet, ale jak pak vysypu ty drobky, to tam napsaný není?!? Když to dám ohřát na 3, tak to tam musím dát ještě jednou znovu na 3, ale kdybych to dala hned na 6, tak je to černý jak uhel. Po dalších dvou várkách už stačí jednou 3, nebo i 2, potože je to tak předehřátý, že to peče snad i vypnutý
já mám nějaký Philips a taky čekám, kdy to vzdá Ale co na něm třeba cením - má takovou mističku, co můžeš vyndat a vysypat, takže drobky nemáš všude kolem, ale v ní, to si myslím, je doost praktický. jinak ostatní funkce, jako na zmrazený pečivo a bagely, jsem v životě nepoužila
Jo, tu mističku bych tam chtěla určitě taky a ani nevím, že můžou být i jiný funkce, než je opéct chleba
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
marthy1 píše:
bonparka píše:
Jo, tu mističku bych tam chtěla určitě taky a ani nevím, že můžou být i jiný funkce, než je opéct chleba
tak se to jmenuje: funkce rozpékání a funkce rozmrazování. ale fakt nevím, pro mě nic důležitýho
Nevadí Já topinky miluju, malej je má taky moc rád, ale v rámci diety je nechci dělat na sádle, či oleji a pořád kvůli tomu rozehřívat troubu, to bysme se nedoplatili
Nevadí Já topinky miluju, malej je má taky moc rád, ale v rámci diety je nechci dělat na sádle, či oleji a pořád kvůli tomu rozehřívat troubu, to bysme se nedoplatili
my máme topinky s vajíčky jednou za čas a dělám je normál na sádle :-) a pak je dávám na ubrousek aby teda nebyly mastný. A to do toho topinkovače dáváš tedy i normální chleba? nejen toustový? mě totiž opečený tousty nechutnají
my máme topinky s vajíčky jednou za čas a dělám je normál na sádle :-) a pak je dávám na ubrousek aby teda nebyly mastný. A to do toho topinkovače dáváš tedy i normální chleba? nejen toustový? mě totiž opečený tousty nechutnají
Do toho, co máme doma, tak dávám obyčejný chleba, ten toustový taky nemusím, to fakt jako zapečený tousty, ale jako topinku prostě chlebík. Kdybych byla hubená a nepřibírala i po vodě, tak si pořád dělám topinky na sádle, s volským okem a kupou cibule, ale protože chci shodit a necpat se zbytečně věcma, co mi dodají 2kg za porci, tak chci právě ten topinkovač. Teda pokud bude odstupné. Pokud ne, tak musím prodat ještě hoooodně korálků
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru