Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Ahoj holčiny, malej má moučnivku, tedy, má úplně bílý jazyk, už včera měl a dnes taky a trošku ublinkává... Vím, že se na to dává genciálka, ale můžu už teď, když mu bude zítra teprve 14 dní? Je mi ho líto..nebo mám raději vydržet do zítra a zavolat dr...
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
já myslím že genciánu může, ale tak zkus zavolat na dětský do nemocnice - jak jste leželi. Jinak my máme teda taky bílej jazyk a neřekla bych že je to moučnivka http://www.porodnice.cz/node/36995
Zlato, bílý jazyk může být z mlíčka, já bych to na moučnivku úpně neviděla. Máta měl hodně a má a vždycky to byly bílé flíčky, tečky na rtech zevnitř, na tvářích zevnitř, dásních, jazyk měl sice bílý, ale to měl i když moučnivku neměl a prý jsou i nějaké mastičky už na moučnivku - my tedy měli mundisan gel od Sestrickals, ale stejně jsme pak skončili na mykotikách.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Holky moc díky, jste mě nahledaly, že to nejspíš ta moučnivka nebude a opravdu to bude jen od mlíčka, protože to není tak hrozné... Chudáčka ho ale trápí nejspíš bříško, jelikož vykakal bobečky, místo rozbředlého hovínka, tak se mu asi blbě tlačí...
Já bych zatím nic nemazala a počkala na doktorku... sama s moučnivkou nemám nejmenší zkušenost, takže bych ji ani nepoznala... ale posílám pusinku Luboškovi...
PjóDatlé píše:
ve 14 dnech vykakal bobečky? Z mlíka? to slyším poprvé v životě a teda nevim, jestli je to úplně v pořádku
mě to taky strašně překvapilo, barva dobrá, ale konzistence blbá..dneska ale už kaká normálně, tak nevím proč...a změnila jsem mu tedy mlíko (jsme na UM) třeba mu prostě nesedlo..
ve 14 dnech vykakal bobečky? Z mlíka? to slyším poprvé v životě a teda nevim, jestli je to úplně v pořádku
mě to taky strašně překvapilo, barva dobrá, ale konzistence blbá..dneska ale už kaká normálně, tak nevím proč...a změnila jsem mu tedy mlíko (jsme na UM) třeba mu prostě nesedlo..
tak to asi jo, to bych z toho byla asi taky pěkně vyvalená, tak hlavně, že už je to dobrý
PjóDatlé píše:
Borůvka píše:
PjóDatlé píše:
tak to asi jo, to bych z toho byla asi taky pěkně vyvalená, tak hlavně, že už je to dobrý
no já to nejdív sváděla na tu moučnivku, která to ale fakt asi není, jsem nějaká hysterická.. ale když chudina vytlačil bobečky, bylo jasné, že bolí bříško...no jak říkáš, hlavně, že už to pěkně jde...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru