Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Holky pomoc, já už to nedávám :-(((( Mám toho víc na srdci
PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 14:39:20 

Tak za prvé Rozika stál bojkotuje jídlo. Už to vypadalo, že se rozpapala, ale poslední týden krok zpět. Včera jsem nakoupila všechny možné různé příkrmy, kašičky, jogurtové svačinky zkrátka cokoliv, co smí. Dostala jsem do ní jednu aktivii bílou a jeden malý 125 gramový příkrm od 4 měsíce... Je jí osm má jen 7330 gramů a dnes nesnědla ještě vůbec nic!!!!!!!! Nedělám nic jiného než vyhazuju jídlo, ode mě uvařené nebo koupené. A to jí nabízím i víc jídel na jeden pokus.
Navíc má po celém obličeji nějaký lišej - drobnou krupičku, která tvoří suché a červené fleky. Má to už tak měsíc a rozlejzá se to. Mám to prý jen promazávat, včera ji viděla i kožařka a prý nic vážného, ale.... Musí ji to asi dost svědět :r: Nejdřív jsem mazala B-pantenem, včera koupila kalciovku a ani o píď lepší. Dnes mi byla doporučena konopná mast.
No a zlatý hřeb večera náš mladej. Hrozně jí testuje-ubližuje. Jen tak namátkou- sedal si jí za krk, když se plazila, hází po ní hračky, stoupl si ke gauči a šlapal po ní (má 19 kilo!), dává jí cokoliv přes hlavu, zvedal ji ze země a spadla mu na hlavičku, včera jsem ji potřebovala před kupáním schladit vodu - položila jsem ji do obýváku na zem na deku za vteřinu jsem zpět Rozinka má plátěný pytel přes hlavu a Šimon ji nahatou vláčí po zemi za ten pytel-za hlavu. Jak jsem vešla tak ji pustil a ječel nedávej mi na prdel (takže si určitě uvědomuje, že to nemá dělat). ROzinka se překulila a šup hlavou o zem. Dnes ráno se vykakal a než jsem se otočila, že si vezmu ubrousek a utřu mu zadek vidím, jak tu svou podělanou zadnici jí strká k obličeji. No holky sakra je to normální????????????????? :sad.png: :sad.png: :sad.png: Zpočátku jsem se snažila všemožně vysvětlovat domlouvat po dobrém. Jakmile jdu po odbrém, tak mu OKAMŽITĚ otrne a udělá něco znovu.
Jsem na příští čtvrtek objednaná k naší dětské doktorce, říkala, že to probereme. Jestli nezabere aspoň ta konopná mast, tak tm zítra jedu na prohlídku. Protože má už týden rýmu a ještě tohle tak třeba ani kvůli tomunechce jíst.
Děkuji, kdo jste dočel až sem. Jsem prostě v :wc:
P.s. včera mi kožařka sdělila, že až bude o něco větší budou jí muset vyříznout tu pihu na rtu :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

BB kód (používá se na fórech, kde je povoleno HTML)
Obrázek

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Holky pomoc, já už to nedávám :-(((( Mám toho víc na srdci
PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 14:58:37 

Se Simou neporadim, bohuzel nemam zkusenost, na to jsou tu holky vicerodicky ale na tu pusinu zkus opravdu tohle

http://www.cannaderm.cz/cs/produkt/roba ... i-krem.htm

:k: :k: :k:

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Holky pomoc, já už to nedávám :-(((( Mám toho víc na srdci
PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 15:01:54 

hany bany píše:
Se Simou neporadim, bohuzel nemam zkusenost, na to jsou tu holky vicerodicky ale na tu pusinu zkus opravdu tohle

http://www.cannaderm.cz/cs/produkt/roba ... i-krem.htm

:k: :k: :k:

Děkuju, pokud nebudou mít v lékárně, tak určitě objednám. :k:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 15:06:45 

jestli pořád kojíš tak bych to jídlo neřešila, obě moje děti moc nechtěli jíst takže jsme kojila kojím hodně a 125g příkrmu?tak takovou porci mi nesnědli snad nikdy a kor v 7měsících!Dej rozince čas a nenut jí a at jí to jídlo nezprotivíš a bud hlavně v klidu ty.s tím jídlem fakt vím o čem mluvím.A Honzík taky Kubovi strašně ubližoval, ale to byl Kuba menší, pak ho to přešlo a jsou nejlepší kamarádi a jeden bez druhýho nedá ani ránu.Jinak musíš mu to furt vysvětlovat, že ubližovat se nesmí a hlídat a on z toho vyroste.Neboj vše bude dobré, hlavně se hod do klidu ty :pus:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 15:17:07 

JaninkaU píše:
jestli pořád kojíš tak bych to jídlo neřešila, obě moje děti moc nechtěli jíst takže jsme kojila kojím hodně a 125g příkrmu?tak takovou porci mi nesnědli snad nikdy a kor v 7měsících!Dej rozince čas a nenut jí a at jí to jídlo nezprotivíš a bud hlavně v klidu ty.s tím jídlem fakt vím o čem mluvím.A Honzík taky Kubovi strašně ubližoval, ale to byl Kuba menší, pak ho to přešlo a jsou nejlepší kamarádi a jeden bez druhýho nedá ani ránu.Jinak musíš mu to furt vysvětlovat, že ubližovat se nesmí a hlídat a on z toho vyroste.Neboj vše bude dobré, hlavně se hod do klidu ty :pus:

No ona těch 125 gramů nedá na jeden zátah a už jí je osm a půl. ALe dobrá zkusím se nad to povznést. Ikdyž nezaručuju, že sem za měsíc nedám další SOS článek... ::-O: A k tomu Šímovi, já vím, že ji miluje, ale je to drsňák a já bych mu to strašně ráda vysvětlila, jen jsem ještě nenašla způsob :sad.png:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 15:18:44 

Čau zlatouši. Tak s tím lišejíčkem nevím, nemůže to mít z ovoce, jeslti už jí dáváš?
Jinak baštu, ty pořád kojíš ne? tak bych to zase tolik nehrotila, 7330g na 7 měsíců u holčičky navíc mi přijde úplně v pohodě, kolik jako má mít? moji kluci měli oba v 8. měsících 8kg a všichni říkali, jak jsou pěkní, tak já nevím no.
No a co se týče Šímonka, je to těžký, ale musíš být neodobytná a pořád dokola dokola dokola vysvětlovat, že tohle je špatně, že se neubližuje, že bla bla bla bla bla bla.
Co dělám já. Celý dny jsem pořád prudila, že tohle nesmí, že ho nesmí shazovat, když se postavil u gauče, že ho nesmí zvedat za hlavu, že mu nesmí házet na hlavu tohle a tohle. Oni jsou pošuci a zkouší, co můžou. Situace se u nás dost uklidnila, ale až tak kolem toho roku. Oni je maj jak hračky a ještě hračky, co obtěžujou jejich maminku. Hlavu vzhůru zlato, bude hůř :s: :s: :pus:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 15:21:58 

teda tak to je mazec :r:
co se týká vyrážky určitě dr pomůže nebo ta konopná mast je dobrá.A jinka pokud kojíš,tak koj a uvidíš.
A co se týká malého a jeho chování....ještě jsem to nikdy neslyšela,že to může být až takhle hrozný :r: nevím co poradit....určitě bych se poradla s dr bo tohle je už nebezpečný :sad.png: držim palce.

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 17:16:47 

holka,nemáš to jednoduchý
s vyrážkou ti moc neporadím, ale konopná mast je dobrá na vše možné, tak snad zabere i vám
jinak Vojtíšek taky zkoušel, co si k Emičce může dovolit, ale u nás zabralo to vysvětlování a poměrně rychle, ale on je takový gentleman, když k nám přijdou na návštěvu holky od kamarádek, tak ho bouchají a on se nechá, Emičku občas odstrčí, když mu bere hračky, ale jinak je bráška na 1*
takže jsem ti vlastně vůbec neporadila, tak aspoň držím palce, ať se vše brzo srovná

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 18:32:41 

teda,musím říct, že to máš doma fakt náročné.
Váhou Rozárky bych se nestresovala, protože mi nepřijde zas tak nízká. Schválně jsem jukla na net, a spousta miminek v tomto věku váží stejně, někdy i méně.
Na tu vyrážku bych také vyzkoušela konopnou kosmetiku, i my jsme měli od Cannadermu a moc nám pomohla. Ale u každého je to jiné, chce to zkoušet... a určitě najdeš něco, co malé pomůže
A co se týče sourozeneckého vztahu - tak to je fakt nářez. Tvůj synátor je vážně drsoň.
Jak píše Pechy, chce to vytrvalost a neustále být ve střehu...
Přeji pevné nervy a posílám alespoň morální podporu... :pus:
Jak se říká, jedno dítě je málo, ale dvě jsou moc... :s:

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

PříspěvekNapsal: úte 15. lis 2011 18:55:45 

Pechy píše:
Čau zlatouši. Tak s tím lišejíčkem nevím, nemůže to mít z ovoce, jeslti už jí dáváš?
Jinak baštu, ty pořád kojíš ne? tak bych to zase tolik nehrotila, 7330g na 7 měsíců u holčičky navíc mi přijde úplně v pohodě, kolik jako má mít? moji kluci měli oba v 8. měsících 8kg a všichni říkali, jak jsou pěkní, tak já nevím no.
No a co se týče Šímonka, je to těžký, ale musíš být neodobytná a pořád dokola dokola dokola vysvětlovat, že tohle je špatně, že se neubližuje, že bla bla bla bla bla bla.
Co dělám já. Celý dny jsem pořád prudila, že tohle nesmí, že ho nesmí shazovat, když se postavil u gauče, že ho nesmí zvedat za hlavu, že mu nesmí házet na hlavu tohle a tohle. Oni jsou pošuci a zkouší, co můžou. Situace se u nás dost uklidnila, ale až tak kolem toho roku. Oni je maj jak hračky a ještě hračky, co obtěžujou jejich maminku. Hlavu vzhůru zlato, bude hůř :s: :s: :pus:

a já si zase myslim,že zákazama a příkazama se tomu nepomůže.Musí se na to jinak.......

E-mail  ICQ  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]