Holky to bych nikdy nevěřila že se mi něco takového stane. Máme doma kočku, to některé víte, od čt máme doma ještě kocoura půjčeného od ségry, protože beruška mrouskala tak sme chtěli kotátka. V pátek sme jeli na tu svatbu, a vraceli sme se včera, mezitím tady ke kočkám chodila mamča a dával křečkovi jídlo. Celou dobu v pohodě. Až na dnešní ráno. Ráno jsem slyšela malou že už je vzhůru tak vstanu z postele a jdu přes obývák do pokojíku malé. V obýváku se zastavím, jelikož vidím něco divného na koberci. Jdu blíž a koukám na to. A teď si říkám ježiši co to je. Takové dvě stejné věci ležely vedle sebe. Jelikož to vypadalo úplně jako když je miminko v tom obalu i tam čouhalo něco jako pupeční šnůra, tak sem začala panikařit a budím mojeho. Vzala jsem to do kapesníku a říkám co to je. Říkám mu jak to vypadá a jediné co mě v tu chvíli napadlo, je to že beruška třeba potratila, na to že to bylo velké na to že by mohla být těhotná jen pár dnů, jsem vůbec nepomyslela. Začala jsem brečet a bylo mi strašně, pak jsem šla do ložnice tam jsem brečela a vyfotila jsem TO abych to poslala ségře a mamče ukázat, kdyby něco. Můj začal plašit, potom sme našli u záchoda rozmazanou krev a trochu sražené krve, všechno to vypadalo na potrat. Ale vedle ještě nco leželo, byl to malý váleček, bílý na konči černý, vypadalo to jako malinké kotátko i jako zakrnělé nožičky to mělo, nevím proč ale najednou můj vystřelil do obýváku a letěl se podívat na místo kde máme klec s křečkem... a už nám to bylo jasné, můj začal nadávat na kočku, byl sprostý a taky ho to dost vzalo já jsem začala brečet, ten malý váleček co sme našli byla JIMOVA nožička a pak nám došlo co byly ty dvě kuličky na koberci. tak jsem se rozbrečela ještě víc, při představě co chudák musel zažít, ale můj spal v obýváku a nic neslyšel. Malá se ptala co je maminko a koukala na mě tak krásně. Ségra z toho byla v šoku já to ještě mám v hlavně pořád, a nedokážu přestat myslet na to jak to asi bylo. Jestli jim moc netrpěl, takže nám tu po něm zůstala jen otevřená klec a zase tady brečím. Vím že to byl ´´jen´´ křeček, ale víte že když doma máte něco takového, že vždycky to přiroste k srdíčku. mám fotku ale nechtěla jsem to tady dávat, fakt to vypadalo jako plodové obaly
děkuju, to mě taky a moc jsem debil že mě nenapadlo zajistit ještě ty dvířka od klece. Ale vím že naše kočka ta by mu nic neudělala. ale nemůžu říct s jistotou kdo to udělat. ony se ty kočky chovají i jinak když je jich víc
no nejhorší na tom je, že si musím pořád představovat jak to asi bylo a jestli aspoň netrpěl chudák malinký.
Asi se řekneš, že se mi to lehko píše, ale NESMÍŠ na to myslet. V přírodě by to byla jenom záležitost potravního řetězce. Tím to nechci vůbec zlehčovat Vím jaké to je mít rád zvířátko
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: pát 30. led 2009 10:49:22 Příspěvky: 17848 Bydliště: Lysá nad Labem
Maminka22 píše:
janulaa píše:
:§) to ma mrzi
děkuju, to mě taky a moc jsem debil že mě nenapadlo zajistit ještě ty dvířka od klece. Ale vím že naše kočka ta by mu nic neudělala. ale nemůžu říct s jistotou kdo to udělat. ony se ty kočky chovají i jinak když je jich víc
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru