_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
no víš že máš pravdu ona je tahle postel vyvýšená a dole pod tim má bunkr taky s matrací kočkám se tam nelíbí zato emouškovi moc kočky raděj přehled :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
:!k: taky jsem tenkrát načapala našeho Mikouše v postýlce
kdybych je tam načapala občas ale ony jsou tam furt slezou jen na žrádlo a na záchod jo a v noci ta mouratá spí nejčastěj u mě v posteli
Velká postel je na Emu moc velká, tak si musela vzít nájemníky
mno počkej až přijedete s honýsem myslim že se tu docela vyblbnou dole to má bunkřík nahoře střechu co víc si děti mužou přát
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru