Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já bych to taky zkusila promastit a něžně odstranit, jako ve vláskách..malej měl taky plnou hlavu, zkusila jsem zda to jde dolů a jemu nevadí, promazala šla na to, a je to krásný miminko..
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Borůvka píše:
já bych to taky zkusila promastit a něžně odstranit, jako ve vláskách..malej měl taky plnou hlavu, zkusila jsem zda to jde dolů a jemu nevadí, promazala šla na to, a je to krásný miminko..
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Jitka78 píše:
Borůvka píše:
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
ahojky, tohle mela anetka - moje neteř, švagrová to hodně mazala a do měsíce to odeznělo. moje holky to mají ve vláskách, ale nevím, jak tam to řešit, někdo radil olejíček, ale mají je husté, špatně se tam dostanu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru