No já jsem na HA taky zanevřela po porodu jsem na tom byla stejně jako ty , nervozní , podrážděná , bolela mě neustále hlava a jen při pomyšlení že na mě chlap sáhne se mi zvedal žaludek , po poradě s mojí dr. jsem to vysadila a je to OK neberu nic a jsem spokojená a koneckonců chlap taky a přitom jsem jí brala vždycky a nic mě to nedělalo byla jsem v pohodě a pak toto , asi se ženská tím porodem změní , netuším . Zkus se poradit s dr ta ti řekne nejlépe
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
Holky tohle ted řeší kámoška,nevím jaky brala prášky,ale stály asi 700,-,měla furt krámy,nervní,sex taky nic moc,ted bere za 900,-zlepšení moc nevidí já mám prášky za 300,- Tri Regol a jsem max. spokojená ono asi vždycky neplatí,co je dražší to je lepší,ale je fakt,že každej je jinej já je brala před těhu a DR. jsem hned natvrdo řekla,že chci tyhle a jiný ne,oni totiž rádi předepisujou dražší,druhá kámoška se neuměla ozvat,že chce ty původní,co brala před těhu a hned napsal recept na dražší
Já bych doporučila zkusit různé techniky mazlení, delší předehru. Na nic se nesmí tlačit, pokud se na sex necítíte, neprovádějte ho. Ale pracujte s tím, zkuste navštívit sexuologa.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru