Tak včera jsem jela na pohotovost, páč už se to nedalo vydržet . Šly jsme s Veru na hřiště, ale už jsem tam nedošla a ani zpátky, volala jsem tchánovi, aby pro mě dojel, páč Vláďovi jsem se dovolat opět nemohla . Já opravdu až budu rodit , tak do porodnice jedu busem a závěr: "Sádru byste normálně dostala, ale protože jste těhotná, natýkají vám nohy a dostáváte křeče do lýtek, tak ji dát nemůžeme. Jediné, co můžete, je ledovat a nohy mít nahoře a moc nechodit. Na bolest Vám něco může napsat pouze gynekolog, ale vzhledem ke třetímu trimestru moc léků nedostanete. Počítejte s tím, že Vás to bude bolet ještě minimálně 4 týdny" . Tak jen doufám, že nebudu rodit dřív. Takhle jsem si opravdu konec těhotenství nepředstavovala
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Petí to mě mrzí...zkus tomu opravdu dát týden klidu a ledovat...vím, že je to s malou těžké, ale snad ti někdo v okolí pomůže...jinak se s tím budeš dlouho trápit
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
ježiš bobinko to je mi moc líto a není nikdo kdo by ti mohl pomoc?
Vláďa musí být v práci. Většinou jezdí domů až po 8.večer, kdy už je Verča v pelechu a když přijede tchán dřív, tak jeho "hlídání" Verči je asi takové, že na ní volá pod schodama, ať tam za ním přijde. Verča jde dolů a děda si pustí televizi nebo počítač a Verči si nevšimne, takže malá jde zase za mnou nahoru . Minule na ní volal, aby šla ven a začal měnit kola u auta . Včera na pohotovosti na ní pořád křičel, aby se nedotýkala zábradlí, že je to špinavý a bude nemocná a tamhleto aby nedělala a tamhleto. Bylo mi Verči fakt líto
Petí to mě mrzí...zkus tomu opravdu dát týden klidu a ledovat...vím, že je to s malou těžké, ale snad ti někdo v okolí pomůže...jinak se s tím budeš dlouho trápit
Ajo, já se snažím odpočívat, ale ono to vážně moc nejde. Verča je zvyklá hodně jezdit na kole a na zahrádce už jí to nebaví a já se jí nedivím. Pořád byla zvyklá něco dělat a já teď opravdu nemůžu a strašně moc mě to mrzí
Registrován: pon 02. úno 2009 15:34:57 Příspěvky: 8899 Bydliště: Praha
Peťule84 píše:
kudlanka74 píše:
Vláďa musí být v práci. Většinou jezdí domů až po 8.večer, kdy už je Verča v pelechu a když přijede tchán dřív, tak jeho "hlídání" Verči je asi takové, že na ní volá pod schodama, ať tam za ním přijde. Verča jde dolů a děda si pustí televizi nebo počítač a Verči si nevšimne, takže malá jde zase za mnou nahoru . Minule na ní volal, aby šla ven a začal měnit kola u auta . Včera na pohotovosti na ní pořád křičel, aby se nedotýkala zábradlí, že je to špinavý a bude nemocná a tamhleto aby nedělala a tamhleto. Bylo mi Verči fakt líto
to je smutný :-( Kdybych mohla tak ti pomůžu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru