nesvědivý aspon dostaly sme takovýho mazání no ale hlavně jedem pro kozí mlíko a bude se v něm snad i koupat chudák tchánova kozena se bude muset okozit aby nás uživila jo a ještě je ve hře nějaká zběsilá alergie chci svoje zdravý mimčo bez puntíků
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
já si to přeju moc moc moc snad je to jen nějaká zdivočelá kopřivka
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
já si to přeju moc moc moc snad je to jen nějaká zdivočelá kopřivka
no tak to by bylo bezva, neměla něco, co jinak nejí?
pravě že ne jahody měla i přes zimu z mrazaku citrusy s em vyřadila pač stojej za prd a místo nich začala jist kiwi což by mohla být jediná změna ale to by se to mělo zlepšovat pač nic z toho nejedla no prostě normálka děti a pupínky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru