Holčiny, potřebuju nutně poradit. Verča se ted probudila a má červenej krk zestrany, vypadá to jako vyrážka. Dnes je to přesně týden, co měla horečku, měla jí dva dny. Nemůže to být nějaká dětská nemoc? Jestli mám jít k dr, abych tam nevypadala jako debil, až mi dr řekne, že to je třeba od prášku na praní. Díkes
Předmět příspěvku: Re: vyrážka na krku - dětská nemoc?
Napsal: pon 16. kvě 2011 9:36:42
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
no a jak dlouho má tu vyrážku? ten týden, nebo jen první den? možný se ti špatně vymáchalo prádlo a jak se v noci zapotila, tak to zčervenalo já byla taky dřív s malým u mudry , měl obsypaný bříško, a ta mi řekla, že jsem mohla změnit prášek, ale v tom to nebylo, asi jsme měli víc plnou pračku a nevymáchalo se to tak dobře, vyměnila jsem pyžamo a druhý den tam nic neměl
no a jak dlouho má tu vyrážku? ten týden, nebo jen první den? možný se ti špatně vymáchalo prádlo a jak se v noci zapotila, tak to zčervenalo já byla taky dřív s malým u mudry , měl obsypaný bříško, a ta mi řekla, že jsem mohla změnit prášek, ale v tom to nebylo, asi jsme měli víc plnou pračku a nevymáchalo se to tak dobře, vyměnila jsem pyžamo a druhý den tam nic neměl
jo dyt to čtu, dneska má první vysypání
jj, dneska to má prvně. Pyžámko má už několik dní, ale používam pořád stejný prášek na praní a máchadlo žádný. Teplotu nemá, nesvědí jí to. Tak ještě k dr nejdu. Počkám do zítra, jestli se jí to třeba nerozleze. Na netu jsem nic nenašla. Děkuju moc za reakci, už jsem tady plašila.
Předmět příspěvku: Re: vyrážka na krku - dětská nemoc?
Napsal: pon 16. kvě 2011 10:15:17
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
terčula píše:
ivkahof píše:
jo dyt to čtu, dneska má první vysypání
jj, dneska to má prvně. Pyžámko má už několik dní, ale používam pořád stejný prášek na praní a máchadlo žádný. Teplotu nemá, nesvědí jí to. Tak ještě k dr nejdu. Počkám do zítra, jestli se jí to třeba nerozleze. Na netu jsem nic nenašla. Děkuju moc za reakci, už jsem tady plašila.
Tak se mohla víc zapotit, je pondělí, tak pak kdykoliv kdyžtak zaběhneš k DR.
Holčiny, díky moc všem. Dnes tam opravdu už nic není. Už včera večer to nebylo červený, ale jen takový zbytky toho. Ještě že jsem k tý dr nešla. Každopádně netušim, z čeho to bylo. Prášek na praní používam pořád stejnej, máchadlo vůbec, takže by to mělo být vypláchnutý dostatečně. Že by z toho zapocení? Nevim no. Děkuju
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru