asi 4 měsíce mě trápí krční páteř a s ní spojené migrény. Zvykla jsem si, ale v pátek se mi začala motat hlava, takže jsem šla za obvodní a prý to mám od té páteře, takže obstřik a jednu injekci do zadku. Nic se nezlepšilo a bylo to čím dál horší, napadám doprava, všechno se mnou neustále točí, i v klidu mi pořád jezdí oči sem a tam. TAkže dneska, jsme zajeli na pohotovost. Vyšetření na neurologii bylo takové, že nemám v pořádku rovnovážné ustrojí a mám přijet na CT. Třeba to bude jen nějaká prkotina v uchu, kéžby
Dneska mě konečně po dlouhých 8 dnech propustili do domácího ošetřovaní. Vše nabralo rychlý spád, já se motala i vleže, zvracela...takže mě hned hospitalizovali. Kapačky celý den, myslím, že tak o 4 dnech vůbec nevím, protože jsem pořád spala. Museli mi ukončit kojení. Spousty vyšetření a diagnoza je....nějaký virus mi napadl rovnovážný aparát. Léčba je dlouhodobá s léky už napořád. Nesmím řídit auto, dokud ty závratě nepřejdou. Momentálně je mi mizerně, ale jsem doma. Pohybuju se hrozně pomalu, nehýbu hlavou, aby se mi netočila, pořád mám pocit, jako když jedu výtahem. Ale mohlo být hůř. Jinak Honza to s dětmi zvládl senzačně. V noci stával k malýmu a ráno do práce, odpoledne nabral děti a zase do nemocnice, je to ten nej taťkoš na světě. Babičky pomáhali co se dalo. Tak nějak nás to hodně semklo, snad bude líp. Dík kdo jste si vzpomněli.
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Naposledy upravil Ajka07 dne pon 01. srp 2011 17:24:58, celkově upraveno 2
tak hlavně aby se přišlo na to, z čeho to je, ale věřím, že to bude jenom něco bloklýho... já mám takhle kříže odrovnané, taky se někam chystám.... držím palce a budu na tebe myslet
tak hlavně aby se přišlo na to, z čeho to je, ale věřím, že to bude jenom něco bloklýho... já mám takhle kříže odrovnané, taky se někam chystám.... držím palce a budu na tebe myslet
nejhorší je se odhodlat, tak si říkám, že to třeba bude bloklý. Díky Lulísku a ať je ti taky líp
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Ajka07 píše:
Borůvka píše:
dobře, že jste jeli, tě měla hnedle poslat na neurologii, když máš motolice, raději oběhnout něco zbytečně, než něco zanedbat...držím pěstí!!
díky Borůvko, když člověk si tam vždy připadá, že tak hrozně obtěžuje. Ale tohle nehodlám jen tak přejít
jo tak to já znám..jsem úplně na prášky z některých a jejich přístupu, hlavně, že si furt stěžujou, ale aby něco udělali navíc, nebo dokonce co by měli udělat normálně, to ne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru