Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Jak jsem prisla domu z porodnice, tak se ve skolce objevil 1 pripad nestovic, nechali jsme Tomika doma, ale bylo mi jasne, ze uz to muze mit v sobe. A taky ze jo, po asi 2 tydnech se ve stredu zacal osypavat Vcera uz byl osypanej skoro celej, 2 posledni vecery mel i horecku a dneska v noci se porad budil, jak ho to svedilo, takze jsme se moc nevyspali Jen doufam, ze to Kubik nechytne Me zase vcera pres den bolelo jedno prso a mela jsem zvysenou teplotu, nahrivala jsem to a odsavala a do vecera to bylo dobry, ale vecer me zacalo bolet druhe prso a to jeste daleko vic, asi zanet a neslo poradne odsat, porad bylo nalite a horke a nez jsem sla spat, tak jsem mela horecku pres 39 Vzala jsem si paralen, spala jsem hodinu a pul, nez jsem musela krmit Kubika, vypotila jsem se a bylo mi lip. Ted uz me to skoro neboli, tak snad to bude dobry, nerada bych musela jet o vikendu na pohotovost...
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Jitu, tak to Ti fakt nezávidím, protože vím, jaké neštovice dokáží být peklo. Manželova neteř chytla neštovice a od ní její měsíční bráška (přestože byl plně kojen). Nevím, jestli se to podepsalo na jeho zdraví, ale každopádně od té doby je pořád nemocný Tak držím pěsti, ať se tenhle katastrofický scénář Vám vyhne.
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Jituško to mě tááák mrzí a přesně tohoto mám strach taky,že Miška donese něco nepěkného ze školky a asi ho nechám po narození malé několik týdnů doma,uvidíme...držte se,at je líp
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Taky jsem měla zánět..druhý den doma z porodnice a sama doma s dětma..to bylo na palici..pomohl mi strašně tvaroh! Tohle není příjemná věc, ať to máš brzy ok! A neštovice my jsme měli únor-březen, když jsem byla těhotná a prej ty miminečka jsou proti tomu imunní, tak snad jo..hezky to přežijte!
Kája měla taky tepltoty, ale snad jen 2-3 dny, tak snad to budete mít taky lepší co nejdříve, ty si jinak pěně užíváš, tak se moc opatruj, samozřejmě, že mě je jasný, jak to vypadá v praxi,drž se
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
PjóDatlé píše:
Jituško,no ty si užíváš! Neštovice by malej chytit neměl. má protilátky od Tebe....hlavně ať má Tomášek hladký průběh! A ty, ať jsi bez zánětu!!!!
Diky Snad to malej nechyti, i kdyz slysela jsem o nekolika miminkach, ktere to chytili, tak musime jen cekat a doufat... Ten zanet jsem snad uz vylecila, tuk, tuk, tuk
Motyčka píše:
Jitu, tak to Ti fakt nezávidím, protože vím, jaké neštovice dokáží být peklo. Manželova neteř chytla neštovice a od ní její měsíční bráška (přestože byl plně kojen). Nevím, jestli se to podepsalo na jeho zdraví, ale každopádně od té doby je pořád nemocný Tak držím pěsti, ať se tenhle katastrofický scénář Vám vyhne.
Moc dekujeme JJ, uz jsem to tady cetla a hned jsem si na to vzpomnela No ted uz nam nezbyva stejne nic jineho nez cekat a doufat, ze to nedostane...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru