Já ji měla... měla jsem tváře rudofialové, jako by mě pořádně vyliskali... asi tak tři dny, pořád jsem byla jak spařené rajče, a pak se postupně objevila krupička na krku, hrudi, rukou, břiše, až dolezla až na nohy a na některých místech (předloktí, lýtka) se slila v jeden velký flek... a svědilo to, ale ne zase tak moc... trvalo to přes týden... horečky jsem neměla... a asi ještě měsíc nebo dva při větší tělesné námaze se mi ta vyrážka jakoby objevila znovu na předloktích a lehce svědila... ale ty tváře jsem měla červené snad obě naráz... a dost výrazně... skoro nikdo z doktorů nevěděl, co to je, prý nějaká alergická reakce, až jsem přišla na očkování s naší Gabčou a naše dětská na mě hned vyrukovala s tím, že mám pátou nemoc (to jsem měla jen červené tváře)... a bylo to tak... ale nic se s tím nedělalo, prý maximálně by mi moje obvodní mohla napsat něco proti tomu svědění, ale protože jsme doma měli Flonidan, co je na alergie, tak prý si můžu brát i tohle... tak jsem si to asi dvakrát vzala, ale pak už to zas tak nějak moc nesvědilo a tak nebylo potřeba...
díky moc, tak uvidíme jak to bude pokračovat, ale má jen to jedno líčko a ne úplně celé a zdá se mi že ho má míň červené než ráno, no uvidíme, snad to nebude
Pátá nemoc je typická symetrickou vyrážkou na obličeji připomínající spálení od slunce, která se postupně během 4 dnů šíří dále po těle. Léčíme podáváním antipyretik, nejlepší kombinace paractamolu a ibuprofenu. Důležitý je rovněž klid a dostatek tekutin
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Pátá nemoc je typická symetrickou vyrážkou na obličeji připomínající spálení od slunce, která se postupně během 4 dnů šíří dále po těle. Léčíme podáváním antipyretik, nejlepší kombinace paractamolu a ibuprofenu. Důležitý je rovněž klid a dostatek tekutin
myslím, že je to opačně jako šestá tzn. prvně vyrážka a pak horečky, ale jistě to nevím zkus hledat na netu tak to je myslím, že jsou o tom i spešl stránky
myslím, že je to opačně jako šestá tzn. prvně vyrážka a pak horečky, ale jistě to nevím zkus hledat na netu tak to je myslím, že jsou o tom i spešl stránky
no tak dneska to vypadá, že to pátá je ... už má červené ručičky i nožičky, takže jedeme k dr. ..
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru