i fenistil kapky zlati mu muzes nakapat zmirnuje to svedeni a paleni
moc děkujiiiiiiiiii zatím ho to teda nesvědí, má jen líčka opět červené a trošku i vysušené
Renci a nemas doma Excipial U lipolotio?
Jani to mám a tím jsem mu to zkoušela už mazat, ale nic ... našla jsem tady nějakou mastičku pro děti ( Psilo-balsam), která je na podrážděnou pokožku od sluníčka, na popáleniny, na popálení od kopřiv, i na alergické reakce ... tak jsem mu to zkusila namazat a uvidíme
to fakt nevím, ale zdá se mi to divný....tyhle nemoci se přeci nevracejí....četla jsem, že když ji dítě prodělá, získá imunitu doživotně.... ale Štěpán to má taky...minulej tejden se mi osypal, ale jen v obličeji, prej ze slunce, říkala dr...ale ted, pokaždý, když je mu trochu teplo, nebo vyleze sluníčko, je zas flekatej....tak fakt nevím, co to je
to fakt nevím, ale zdá se mi to divný....tyhle nemoci se přeci nevracejí....četla jsem, že když ji dítě prodělá, získá imunitu doživotně.... ale Štěpán to má taky...minulej tejden se mi osypal, ale jen v obličeji, prej ze slunce, říkala dr...ale ted, pokaždý, když je mu trochu teplo, nebo vyleze sluníčko, je zas flekatej....tak fakt nevím, co to je
jo jo tak to vypadá na tu pátou nemoc, četla jsem na internetu, že ji už znova nedostane ... že získá doživotně imunitu ... ale prý se několik měsíců může vracet ta vyrážka ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru