Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Ahojky, já mám taky, vůbec se nestresuj dopředu, udělá ti stěr a uvidíš, u mě to nic není, jen polyp...mě dr čas od času zkontroluje, aby to nebyl problém, ale musím zaklepat, že dobrý a mám to už asi 8 let... Ať je vše dobré!!
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
tak vcera jsem byla u dr. rikal, ze celkove mam cipek zvetseny a delohu taky... ze je to po detech.. jak byly blizko sebe... a ze ten "vyrustek", ze to nic neni, ze jak se tam tvori sekret, tak se nekdy stane, ze se to tam jakoby ucpe... delal mi i UZ... a ze cytologie (delali mi ji v lednu) je ok... a ze si to ohlida... takze snad dobry no. diky vam vsem!
tak vcera jsem byla u dr. rikal, ze celkove mam cipek zvetseny a delohu taky... ze je to po detech.. jak byly blizko sebe... a ze ten "vyrustek", ze to nic neni, ze jak se tam tvori sekret, tak se nekdy stane, ze se to tam jakoby ucpe... delal mi i UZ... a ze cytologie (delali mi ji v lednu) je ok... a ze si to ohlida... takze snad dobry no. diky vam vsem!
Tak dobrý, jsem ráda
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Pechy píše:
zabka píše:
Tak dobrý, jsem ráda
ja tez tobe taky moc drzim palce, at je vsechno dobry ja mam furt nejake problemy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru