tak to neporadím s tím zkušenosti nemám a doufám, že to tak ještě rok nebudu muset řešit.jinka když jsem přesatala poprvé kojit tak přestalo téct samo a můžu se zeptat proč už necheš kojit?
Už jsem to psala Renatě a já s tím taky zkušenosti nemám, u Honýse taky přestalo téct tak nějak samo, i když se mi odstavil dřív, než jsem chtěla, ale teď to tak prostě není.
aha já jsem ty příspěvky nečetla a proč tak brzy chceš přestat?
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
mě psala gynekoložka, ale nakunec nebyly potřeba, protože jsme přestávaly postupně a mlíko se přestávalo dělat, ale to bylo dětičkám víc
mě se pro prášky nechce, chtla jsem něco přírodního. Já bohužel postupně nemohla...
a proč jsi šári musela přestat?Jinak nevím, jen zkusit pít míň, aspoň na začátek.V lékárně ti neporadili?
Bylo toho víc, trvá to už celých 8 měsíců a už jsem to nedala - plísničky, záněty, prasklé bradavky krvavé, prostě na 8 měsíční mimino trošku moc věcí a já už na to dál neměla sílu, navíc jeho to kojení nikdy moc nebralo.
tak to opravdu nemá cenu lámat přes koleno a za každou cenu nutit,měla by sis to užívat a ne se takhle trápit Zuzanku to kojení přestávalo bavit kolem 10.měsíce,takže jsme postupně přestávaly,až se přestalo dělat mlíko úplně,ale já spíš mívala problém opačný-brala jsem homeopatika na podproru laktace,ale takhle najednou nevím ,jestli nechceš prášky,tak asi stahovat a trochu odstříkat,aby nebyl zánět,jinak mě nic nenapadá držím palce
No stáhla jsem, prý je dobrá ještě šalvěj a máta, tak do toho půjdu a hold ještě ty homeopatika.
Jano, tak si to přečti, už jsem to psala, proč to mám vypisovat znovu, ale dobrá, shrnu ti to. Za 8 měsíců jsme se jen trápili. CCa 12 zánětů, plísnička z dýcháků která se přenáší na moje bradavky, již 4 měsíce, vyléčíme, ale objeví se znovu, předminulý týden 2 záněty, plíseň, která nejde ještě dnes vyléčit, prasknuté bradavky do krve - nejde odstříkávat, nejde kojit, brečela jsem týden bolestí, navíc po přestání kojení se Mátovi zlepšil zdravotní stav. Matěj nikdy prso moc nechtěl, vždycky jsem ho nutila a nutila jsem ho 8 měsíců, mám se dál obhajovat. Myslím, že zrovna já nemusím, snažila jsem se dlouho a chtěla jsem kojit zrovna Matěje opravdu dlouho, ale je to jinak a je nám oběma líp.
Jano, tak si to přečti, už jsem to psala, proč to mám vypisovat znovu, ale dobrá, shrnu ti to. Za 8 měsíců jsme se jen trápili. CCa 12 zánětů, plísnička z dýcháků která se přenáší na moje bradavky, již 4 měsíce, vyléčíme, ale objeví se znovu, předminulý týden 2 záněty, plíseň, která nejde ještě dnes vyléčit, prasknuté bradavky do krve - nejde odstříkávat, nejde kojit, brečela jsem týden bolestí, navíc po přestání kojení se Mátovi zlepšil zdravotní stav. Matěj nikdy prso moc nechtěl, vždycky jsem ho nutila a nutila jsem ho 8 měsíců, mám se dál obhajovat. Myslím, že zrovna já nemusím, snažila jsem se dlouho a chtěla jsem kojit zrovna Matěje opravdu dlouho, ale je to jinak a je nám oběma líp.
tak v tom případě je lepší se netrápit...a promin, že jsem to nečetla,ale nemám na to čas...
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru