Tak jsem ráno byla s Míšou u dr. měla 38,2 C, nedávala jsem jí nic, aby dr. viděla jak vypadá. Sedíme možná hodinu v čekárně a začala se mi zdát lepší a lepší........dr. ji změřila teplotu a ona JEN 37 C, bez prášku bez ničeho ji teplota slezla. Dr. ji koukala ko krčku, prohmatávala bříško atd. a říkala mi ať nevybaluji kufr............... že si myslí, že nebude nic bránit tomu, aby zítra jela na školu v přírodě............Prý to vypadá na cestovní horečku nebo na přehřátí.......... Jsem za Míšu ráda. Ještě nebudu křičet hop dokud nepřeskočím, ale zatímm je úplně bez teploty...........
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Jo Mišulce už je líp, tak snad zítra vyrazíme...........směr škola v přírodě. Prý to byl nějaký úžeh, nebo cestovní horečka, že dr. na ní nic nevidí...........
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Jo Mišulce už je líp, tak snad zítra vyrazíme...........směr škola v přírodě. Prý to byl nějaký úžeh, nebo cestovní horečka, že dr. na ní nic nevidí...........
Já jsem blb.... že jak mu je. Jak jí je... To je dobře, že je to lepší
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru