Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Borůvka píše:
Ahojky, tedy jedním slovem - chudinko... přeju hodně zdravíčka všem...malému co nejlepší průběh, nejmenšímu, ať to nedostane a tobě, ať prsa přestanou zlobit, vím moc dobře co to je...
Pechy píše:
Téda, to mě tak mrzí kočko, snad to malej nechytí a většimu přejem hladký průběh. Tobě už žádné záněty, je to hnus. Když 6ti nedělí, tak se vším všudy co, že se na to doma nevyprdnete
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Jitka78 píše:
Borůvka píše:
Ahojky, tedy jedním slovem - chudinko... přeju hodně zdravíčka všem...malému co nejlepší průběh, nejmenšímu, ať to nedostane a tobě, ať prsa přestanou zlobit, vím moc dobře co to je...
Diky moc Zanet jsem nastesti uz vylecila
Tak alespoň něco, neštovice už nejhorší máte taky za sebou, tak bude zase veseleji...
Borůvka píše:
Jitka78 píše:
Borůvka píše:
Diky moc Zanet jsem nastesti uz vylecila
Tak alespoň něco, neštovice už nejhorší máte taky za sebou, tak bude zase veseleji...
To jsem si myslela taky, nez jsem byla vcera s Kubikem na sonu kycli a doktorka rikala, ze ma spicky u nozicek stocene dovnitr, takze budeme chodit na rehabilitace
To jsem si myslela taky, nez jsem byla vcera s Kubikem na sonu kycli a doktorka rikala, ze ma spicky u nozicek stocene dovnitr, takze budeme chodit na rehabilitace
Snaď to pomůže. Pokud je rehabilitace provedena ve zpravnem času tak je skoro vždy účinná na 100%
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru