Holky všem děkuju za rady a podporu. Já jsem z toho byla hodně smutná, ale už jsem to prostě nedávala, už to bylo moc. Teď ještě zkusíme vysadit Mátovi totálka kravskou bílkovinu, má sunar HA, dneska si dával do nosu kozí jogurty a kaši udělám z HA mlíka a rýžový moučky a uvidíme. Každopádně po ukončení kojení se opravdu zlepšil a mě se tak ulevilo, ještě zrušit to mlíko a opravdu mám z toho mnohem lepší pocit, než z toho šíleného boje o kojení.
Šári, tak s tím zkušenost fakt nemám,a el někde jsem četla že na zastavení je nejlepší pevně svazovat prsa-nemůžou se pak nalít a tím postupně laktace vymizí, ale opravdu neznám od nikoho osobní zkušenost, musela bys to zkusit
Šári, tak s tím zkušenost fakt nemám,a el někde jsem četla že na zastavení je nejlepší pevně svazovat prsa-nemůžou se pak nalít a tím postupně laktace vymizí, ale opravdu neznám od nikoho osobní zkušenost, musela bys to zkusit
Díky kočko, mě to říkal tehdy i můj gyndař, když jsem přestala kojit Honýse, ale já to nedělala, nějak jsem neměla potřebu navíc jsem pak stejně hned otěhotněla. Každopádně už piju šalvěj, tak snad to pomůže.
Díky kočko, mě to říkal tehdy i můj gyndař, když jsem přestala kojit Honýse, ale já to nedělala, nějak jsem neměla potřebu navíc jsem pak stejně hned otěhotněla. Každopádně už piju šalvěj, tak snad to pomůže.
joo, no vidíš, šalvěj, na tu jsem uplně zapoměla. Ta ti taky pomůže omezit tvorbu-někomu i uponě zastaví
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
sari, je mi lito, cim jste si museli oba projit, to jsem ani nevedela a naprosto chapu, ze jsi prestala. za dob nasich mamin se prsa hodne stahovaly, tak zkus. jinak nemam zkusenost, neporadim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru