Peťko, to je na ho.no! Už tak je to těžké se zdravýma nohama..a ještě tohle! Verču jsi rodila dřív nebo proč myslíš? Většinou to bývá tak nastejno, ne? Já nevím, oba jsem přenášela.
Peťko, to je na ho.no! Už tak je to těžké se zdravýma nohama..a ještě tohle! Verču jsi rodila dřív nebo proč myslíš? Většinou to bývá tak nastejno, ne? Já nevím, oba jsem přenášela.
Irčo, Verča je v termínu . Spíš jsem to myslela tak, že nikdy nevíš, co se stane. Kamarádka taky první dítko rodila v pohodě a druhý o měsíc dřív Ale Prdlinka čeká na toho 23.května, kdy má taťka svátek, tak ať mu to není líto . A do tý doby už snad budu fit
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Irčo, Verča je v termínu . Spíš jsem to myslela tak, že nikdy nevíš, co se stane. Kamarádka taky první dítko rodila v pohodě a druhý o měsíc dřív Ale Prdlinka čeká na toho 23.května, kdy má taťka svátek, tak ať mu to není líto . A do tý doby už snad budu fit
Chápu, někdy se stane, ale vštšinou bývají dati tak nějak nastejno..i když ty druhé prej třeba o 2 dny dřív..já netuším, jsem špatný příklad. Ale přeju ti, ať to máš co nejdřív v pohodě!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru