jak už jsem tady psala Matýsek měl v úterý zvýšenou teplotu a jedno líčko červené, ve středu byl bez teploty, jen to líčko červené ... ve čtvrtek opět zvýšená teplota a obě líčka i ručičky a nožičky červené ... dr. říkala že je to šestá nemoc ... v pátek opět bez teploty, líčka už malinko červené a na nožičkách a ručičkách jakoby slabá kopřivka ... ale dneska mě zarazilo, že má přes 38 teploty je to celé nějaké divné myslíte že to k tomu ještě může být, je to už vlastně pátý den sice je pravda že mu leze stolička, takže to asi může být všechno dohromady
Já vím, že ti doktorka říká, že je to šestá nemoc, ale jestli je to ta pátá, tak ta trvá týden až deset dní, takže by to mohlo být ono... a jestli vám do toho ješte leze zoubek, tak ta horečka může být klidně i z toho zoubku... jak tělíčko zdolá jedna nemoc, tak pak takový zub tomu moc nepřidá... každopádně držím palce, ať se malej z toho brzo dostane...
Já vím, že ti doktorka říká, že je to šestá nemoc, ale jestli je to ta pátá, tak ta trvá týden až deset dní, takže by to mohlo být ono... a jestli vám do toho ješte leze zoubek, tak ta horečka může být klidně i z toho zoubku... jak tělíčko zdolá jedna nemoc, tak pak takový zub tomu moc nepřidá... každopádně držím palce, ať se malej z toho brzo dostane...
díííííííííky, no já si taky myslím že je to pátá ... ale je to vlastně úplně jedno jen mě fakt zajímalo jestli ty teploty můžou být tak dlouho ... ale asi je to fakt spojené s tím zoubkem ... včera i dneska dopol. mu bylo úplně dobře a chudáček od oběda mi tady leží, nic nejí a teď mi tady usnul u pohádky snad to bude brzo za námi
já se neorientuju v číslech nemocí a neporadím, ale pokud nemá nějaké příznaky virozy, tak bych to asi neřešila, ono to přejde
díky Reni, no mě je fakt jedno jestli je to pátá nebo šestá ... mám v tom už fakt chaos ... ale právě mě zarazilo že se mu dneska zase oběvila teplota a vyšší než před pár dny ... tak snad to bude fakt od toho zoubku a nic jiného se z toho ještě nevykloube
renďousek píše:
Renatamor píše:
já se neorientuju v číslech nemocí a neporadím, ale pokud nemá nějaké příznaky virozy, tak bych to asi neřešila, ono to přejde
díky Reni, no mě je fakt jedno jestli je to pátá nebo šestá ... mám v tom už fakt chaos ... ale právě mě zarazilo že se mu dneska zase oběvila teplota a vyšší než před pár dny ... tak snad to bude fakt od toho zoubku a nic jiného se z toho ještě nevykloube
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
renďousek píše:
Vodoměrka píše:
díííííííííky, no já si taky myslím že je to pátá ... ale je to vlastně úplně jedno jen mě fakt zajímalo jestli ty teploty můžou být tak dlouho ... ale asi je to fakt spojené s tím zoubkem ... včera i dneska dopol. mu bylo úplně dobře a chudáček od oběda mi tady leží, nic nejí a teď mi tady usnul u pohádky snad to bude brzo za námi
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru