Já nebyla,byla švagrová s oběma dětma asi před deseti lety
tak to mi asi moc neporadíš. Mě totiž hrozně zajímalo jak to funguje s oblečením... nemůžu přece vzít věci na měsíc ani bych je nepřeprala, s jídlem .....jak to funguje o víkendu...
Předmět příspěvku: Re: Byl jste už někdo v lázních
Napsal: úte 19. dub 2011 7:10:56
Registrován: ned 24. kvě 2009 9:45:12 Příspěvky: 666 Bydliště: Olomouc
Gabi, já jedu s holkama také teď v květnu do lázní na 5 týdnů a beru sebou věci tak na 14 dní a potom tam budu prát, je tam pračka. Jídlo bývá v lázních 5 krát denně, areál lázní můžeš opustit pokud nebude mít Filípek žádné procedury a o víkendech můžeš odjet ale musíš tam být zpět na hlavní jídlo a to je oběd a večeře. Kdyby jsi ještě něco potřebovala tak mi dej vědět
_________________ _________________ Administrátorka pošt, teď už na mateřské dovolené
Gabi, já jedu s holkama také teď v květnu do lázní na 5 týdnů a beru sebou věci tak na 14 dní a potom tam budu prát, je tam pračka. Jídlo bývá v lázních 5 krát denně, areál lázní můžeš opustit pokud nebude mít Filípek žádné procedury a o víkendech můžeš odjet ale musíš tam být zpět na hlavní jídlo a to je oběd a večeře. Kdyby jsi ještě něco potřebovala tak mi dej vědět
tak to je super. to se dá zvládnout. Takže jídlo a prádlo řešit nemusím. A kam jedete? A proč? Kvůli těm madlím?
Napsal: úte 19. dub 2011 8:54:42
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
songs píše:
koniprd píše:
Já nebyla,byla švagrová s oběma dětma asi před deseti lety
tak to mi asi moc neporadíš. Mě totiž hrozně zajímalo jak to funguje s oblečením... nemůžu přece vzít věci na měsíc ani bych je nepřeprala, s jídlem .....jak to funguje o víkendu...
Já už si to vybavuju fakt matně,my za nima o víkendu jezdili,vím že klucí měli hroznej hlad,že vylízali i obal od tatranky ,jinak asi bych si vzala,co uvezu a prala tam v ruce
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Napsal: úte 19. dub 2011 13:16:45
Registrován: ned 24. kvě 2009 9:45:12 Příspěvky: 666 Bydliště: Olomouc
songs píše:
nanynka84 píše:
tak to je super. to se dá zvládnout. Takže jídlo a prádlo řešit nemusím. A kam jedete? A proč? Kvůli těm madlím?
MY jedeme do Kynžvartu, je to pěkně daleko, ale mě to nevadí. Jedeme tam kvůli Terezce, že má atopický ekzém a Deniska tam jede kvůli tomu čím si prošla minulý rok.
_________________ _________________ Administrátorka pošt, teď už na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru