Vím, bylo to tady už asi tisíckrát, ale já taky musím. U Pavlíka jsem tohle neznala. Zuby vyrostly samy, skoro bez povšimnutí. Ovšem u Lucinky je to horor . Teď nám lezou horní jedničky a opět teploty skoro 39 st . Je unavená, uplakaná, uvztekaná, neví co chce. Ale ta teplota je šílená. Dávám nurofen, co jiného . V noci je to na prd, nespinká a pláče . Jinak je to šikulka . Už chodí, sama jen pár krůčků, ono za ruku je to jistější . Krásně papá, pořád se směje a taky tu pusinku nezastaví . Toť vše, mějte se hezky
Včerejší večer katastrofa. Teplota opět 39,celá se třášla, horečkovala. Mě bylo tak zle, měla jsem strach aby nedostala febrilní křeče, pusinka moje. Tak pevně mě držela za ručičku, ale spinkala. SIce mlíčko nechtěla, ale spala se mnou hezky. Vím, že tohle ustojíme, bude pár dnů klid a pak to bude nanovo. Stejně tak jako před 14 dny. Ach jo ať už je to za námi raději
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
Naposledy upravil martinace dne sob 01. říj 2011 20:42:39, celkově upraveno 2
Ahoj Marti, u nás se taky celé noci pláče a nespí. Mám to tak u obou holek, ale bez horeček. Když rostly Klárce stoličky, měla vždycky na tváři modřinu . Markétka ještě nemá žádný zub, ale čekáme ho každým dnem.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Ahoj Marti, u nás se taky celé noci pláče a nespí. Mám to tak u obou holek, ale bez horeček. Když rostly Klárce stoličky, měla vždycky na tváři modřinu . Markétka ještě nemá žádný zub, ale čekáme ho každým dnem.
Ahoj Luci, minulý týden nám vylezla dvojka dole, po urputném boji a teď nám lezou jedničky nahoře. Ale je to fakt mazec. Jsou to chudáčci když musí takhle trpět. Holčičkám pusinky
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
Martiii, to je moc velká šikulka a jak já vám závidím to jídlo..bože, mě ta holka do tý huby nevezme..a ne...je to dítě vyzáblý...:-( a ty zuby..no vím přesně, o čem píšeš...ale já to měla u obou dětí....ted je naštěstí docela klid, ale začnou stoličky a špičáky,co nevidět..takže pak budu taky na palici.... držte se....
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Lucinka je sikulka At ji ty zoubky dlouho netrapi Tomik mel taky horecky, kdyz mu rostly zoubky, tak 2-3 dny a pak byl klid, nez mu zacaly rust dalsi Myslim, ze jsem davala paralenove cipky nastridacku s nurofenem
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Marti, tohle taky neznám. U Kamči zuby rostly bez povšimnutí. Tak přeji, ať má Tvá kočička brzo pokoj... věřím, že jak pro ní, tak i pro Tebe to není žádný med
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru