Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, zda máte některá z Vás zkušenost s čističkou vzduchu. Kamča patří mezi ty zdravější děti, loňskou zimu měla 2 dny rýmu jinak nic. Co nás ale trápí je, že v noci během spánku mívá záchvaty kašle. Říkám si, že je to tím, že spí v uzavřené nevětrané místnosti. Přes den je absolutně bez problémů, ale je fakt, že dost větráme. Chtěla bych jí pořídit čističku vzduchu, aby se jí v noci dobře dýchalo, ale manžel má strach, abychom z ní neudělali věčně nemocného tvora, který bude mít díky domácímu čistému vzduchu oslabenou imunitu. Jaký je Váš názor? Vím, že by třeba pomohlo zvlhčovat vzduch, jenže my Kamče v pokoji vůbec netopíme, takže nějaká nádobka na topení je v našem případě o ničem....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
Ahoj, nám teda těmahle nočníma zachvátama začala laringitida... teď jí má už po druhé.
Jinak zvlhčovač není jen na topení, můžete koupit i ten do elektriky :) Prý to opravdu pomáhá. Kolegyně z práce měla hodně nemocné děti, když byly menší a tím zvlhčovače, vzduchu se jim to mírně zlepšilo, lépe spaly a rýmu už neměly tolik.
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
wendyyy píše:
to je průser paneláků-pokud bydlíte v paneláku....já bych do toho šla!
Jj v paneláku v zimě jak se topí je strašný vzduch,ale myslím si,že zvlhčovač vzduchu pomůže...ale je fakt že s čističkou vzduchu zkušenost nemá,tak nemůžu porovnat
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
čističky vzduchu velmi účině filtrují vzduch a odstraňují z něj škodlivé nečistoty (prach, kouř, mikroorganismy, viry a pachy), ionizují vzduch a přidávají do vzduchu svěží vůni.
Zvlhčovače vzduchu pomáhají k dosažení optimální vlhkosti vzduchu 40-60%. Zejména v topné sezóně se setkáváme s přesušeným vzduchem, který působí negativně na vaše zdraví. Zvlhčovač vzduchu Vám pomůže k tomu aby se Vám lépe dýchalo.
Tak rozhodně bych šla do zvlhčovače vzduchu
terčula píše:
my máme zvlhčovač vzduchu, ale nemůžem to mít na celou noc, ráno je mokrý všechno, povlečení navlhlý a tak, stačí to zapnout na chvíli
Tak to se mi ještě nestalo ......možná to máte puštěný až moc,nebo je malá místnost,nebo to máte přímo u postele....jedině co po zvlhčovači v pokojíku je,tak to je mlha:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru