holky, o by mohlo Matýmu pomoci od bolesti bříška? Já vůbec nevím! Uvařila jsem mu černý čaj, ale on ho moc nechce.. Pořád pláče, že ho bolí bříško a já musím foukat a foukat....
broucek malej .........Petula si to prodelal v cervnu a nejedl celej tejden,ja uz byla vydesena,ale Mudra me uklidnila,ze je to normalni,hlavne at mu nic nenutim,ze to prijde samo.....a asi po 6dnech zacal trosku jist......ale na brisko sem mu varila myslim od Teekane,ale nevim jiste,caj na zaludek a streva slazenej a vlaznej a to pomahalo.....jist nic nechtel,jen pil ovocny stavy. tak at se vam to brzy spravi a brouckovi je zase dobre jooo jeste mi taky radila MUDra,at mu dam mensi pulku Endiaronu,ze to taky hodne sklidnuje brisko.To sem,ale nezkousela.....
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
PjóDatlé píše:
ivkahof píše:
Petí a má jako ucpaný bříško, nebo průjem, nebo prdy? :((((
Ivčo, no to jsem nenapsala... má průjem a horečky, ale už nemá co kakat, protože už 2 dny pořádně nic nejedl :(
:((( bobek malej, a ten černej čajík si mu osladila? Banán by mohl, a našemu zdendovi pomohla hořká čokoláda s rohlíkem, babička mu to nakrájela na kolečka, a do každýho dala kousek čoko, zajedno mu to chutnalo a za druhý to mělo účinek Ale neměli jsme teplotu
Matýsek to měl teď taky tak a ještě teď po 10dnech si sem tam stěžuje že ho bolí bříško ... dávala jsem jen černý čaj ...l taky moc nechtěl ale aspoň po troškách a dlaší dny jsem mu ho i trošku osladila, jinak mi dr. říkala že mám dávat banán nebo nastrouhané jablíčko a pak rýži a taky rohlíky a piškoty
jo a na ten průjem jsem dávala Enterol a moc nám pomohl (stačilo dávat jen dva dny) anebo nám dr. doporučila i Kulíška nebo Smectu
Smectu si dávala? asi jo, jen mě to napadlo a ta meduňka no, možná i heřmánek a nebo zkusit - sice je to cola, ale tak po těch lžičkách by mu to snad nemuselo zase ublížit, ze zdravotních důvodů.
Mě dr doporučil pro Michalku čtvrtku endiaronu (je to myslím tableta od 40 kg a ona má 10 kg... Fakt jí to ustoupilo. Prý tam je napsaný ,že to děti nemají, ale že v nemocnicích to normálně dávají... Jinak Štěpán na střeva měl Hylak Forte, ale netuším, jestli pomůže akutně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru