Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Tak jsem si rikala, ze uz snad vsechno bude dobre a ono ne, vcera jsem byla s Kubikem na sonu kycli a doktorka se na nej podivala a rikala, ze ma vvv - nevim, jak se to jmenuje, ale ma stocene spicky u nohou dovnitr, tak mi ukazala nejake cviceni a budeme muset chodit na rehabilitaci S Tomikem jsem chodila na rehabko od 5 mesicu asi do roka, ted jsem si rikala, ze snad chodit nebudem a ono ne, tak zase dalsi behani po doktorech Mate s tim nekdo zkusenost?
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
ivkahof píše:
:smutek: jeje, nemáte chvilku klidu, ale náš Dáda měl taky stočený palečky dovnitř, cvičili jsme už od porodnice, a srovnalo se to, to vám na to přišli až ted?
jj, az ted, ale on nema jen palecky, ale vsechny prstiky a vlastne i vetsi cast nozicky ma jakoby zalomenou dovnitr V porodnici nic nerikali
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Jitka78 píše:
ivkahof píše:
:smutek: jeje, nemáte chvilku klidu, ale náš Dáda měl taky stočený palečky dovnitř, cvičili jsme už od porodnice, a srovnalo se to, to vám na to přišli až ted?
jj, az ted, ale on nema jen palecky, ale vsechny prstiky a vlastne i vetsi cast nozicky ma jakoby zalomenou dovnitr V porodnici nic nerikali
to je škoda, nám se to právě srovnalo docela rychle, jak je to "mlaďoučký" ještě tolik nezpevněný, i jsme měli dle doktora vyvazovat, ale podle rehabilitační stačilo jen masírování a cvičení, držím palečky, ono se to srovná
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru