Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
koči, bohužel ti moc neporadím, to je blbá situace, vím, že už dřív jsi naznačovala, že peníze nejsou všechno...měla by si bouchnout a hezky od plic si to vyříkat, ale to, že odejde, to přeci není řešení pro vás, ale pro něho... Držím pěstí!
Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Zlatíčko Už to u Vás probíhá nějak dlouho Už jste si asi promlouvali několikrát. Asi by neuškodilo dát mu ultimátum. Nebo já nevím. Těžko se radí Já jsem i taková, že bych na chvíli vypadla k rodičům ( v mém případě teda k sestře). Snad mu to docvakne.
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
janka.82 píše:
Zlatíčko Už to u Vás probíhá nějak dlouho Už jste si asi promlouvali několikrát. Asi by neuškodilo dát mu ultimátum. Nebo já nevím. Těžko se radí Já jsem i taková, že bych na chvíli vypadla k rodičům ( v mém případě teda k sestře). Snad mu to docvakne.
jani, ja se s holkama k rodicum nevejdu a krom toho bydli 100 m od nas... u nas je to takove nahoru a dolu, ale to dolu byva cim dal castejsi. ted je az do ctvrtka v praci v nem., psal mi SMS, ze se chova jako magor, ze je vul, ze o tom hodne premysli a ze az prijede, tak bude jinej. tak jsem zvedava
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru