Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Máte taky takovýho dobráka? :-(
PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 22:23:24 

Motyčka píše:
Šneček píše:
trošku mi to připomíná mého chlapa a jeho ségru :sad.png: , no každopádně tvůj případ už mi taky zavání "vychcaností" toto už je trochu moc, chlap se s tebou má poradit a vy společně najít únosný kompromis.. švagr je vychcanej jak mraky :w: promiň mi mé výrazy,ale tyto záležitosti mě umí docela dost nadzvednout... vůbec se nedivím tvému rozčilení...

prominu, taky jsem včera slušná nebyla.... :s:
Neřekla bych, že je to od švagra vychcanost, spíš je na takový "full service" naučený a nepřijde mu vůbec divný, že by to mělo být jinak.... Manžel na něj občas taky nadává, ale na druhou stranu v momentě, kdy zas něco brácha potřebuje, tak přiskočí, přidrží....
Já samozřejmě k němu nemám takový vztah jako můj manžel a dost těžko takové jednání rozdýchávám. Můj brácha mi kdysi taky velmi pomohl - nechal mne u sebe bydlet cca 2 měsíce když jsem neměla kam jít... Jenže v podání mého švagra bych tam nejspíš bydlela ještě teď i s celou rodinou :s: :s:

Je naučený až nechutně rozmazlený.. je to jeho bratr,to bych pochopila,že mu rád pomůže,ale tady už je to v jiné rovině tak trochu více...
Budu držet pěsti,ať se s manželem doberete nějakého rozumného kompromisu, jen tě to bude stát asi dost času a horkých chvilek..

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=173088

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 22:25:26 

Motyčka píše:
Zdenča V. píše:
to by mi vadilo...
mojí ségře chlap taky hodně pomáhá, ale na druhou stranu, kdykoliv jsme potřebovali my, třeba v době kdy jsme měli nepojízdný auto, tak se nikdy nestalo, že by nám odřekla, takže pomoc je vzájemná a tak to má být. měli by jste si to vyříkat, já jsem jiná povaha, už bych dělala melu ::-O:

tak to já taky melu, melu..... ale je mi to prdu.... :00:
Protože dokud si můj chlap neuvědomí, že všeho moc škodí, tak se nic nezmění....

no já bych spíš udělala melu tím stylem, že by prostě s tím autem neodjel :n:
párkrát jsme už takový "rodinný výpomoci" který se nevrací řešili a jsem ráda, že už je to za náma :00:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 22:53:19 

Šneček píše:
Motyčka píše:
Šneček píše:
trošku mi to připomíná mého chlapa a jeho ségru :sad.png: , no každopádně tvůj případ už mi taky zavání "vychcaností" toto už je trochu moc, chlap se s tebou má poradit a vy společně najít únosný kompromis.. švagr je vychcanej jak mraky :w: promiň mi mé výrazy,ale tyto záležitosti mě umí docela dost nadzvednout... vůbec se nedivím tvému rozčilení...

prominu, taky jsem včera slušná nebyla.... :s:
Neřekla bych, že je to od švagra vychcanost, spíš je na takový "full service" naučený a nepřijde mu vůbec divný, že by to mělo být jinak.... Manžel na něj občas taky nadává, ale na druhou stranu v momentě, kdy zas něco brácha potřebuje, tak přiskočí, přidrží....
Já samozřejmě k němu nemám takový vztah jako můj manžel a dost těžko takové jednání rozdýchávám. Můj brácha mi kdysi taky velmi pomohl - nechal mne u sebe bydlet cca 2 měsíce když jsem neměla kam jít... Jenže v podání mého švagra bych tam nejspíš bydlela ještě teď i s celou rodinou :s: :s:

Je naučený až nechutně rozmazlený.. je to jeho bratr,to bych pochopila,že mu rád pomůže,ale tady už je to v jiné rovině tak trochu více...
Budu držet pěsti,ať se s manželem doberete nějakého rozumného kompromisu, jen tě to bude stát asi dost času a horkých chvilek..

bohužel vím, že máš pravdu.... ale s tím já nic neudělám.... čekám, že ten můj konečně prozře... :a:

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

PříspěvekNapsal: pát 01. dub 2011 9:42:33 

teda tak to by mi vadilo.Můj manžel je strašně hodný a už na to mockrát doplatil a do této situace jsme se nedostali

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 01. dub 2011 21:31:02 

ani se ti nedivím, že jsi naštvaná mě by asi nevadilo, že mu půjčí auto (POKUD BY TO NEBYLO TAK ČASTO¨) ale samozřejmě až po poradě se mnou . My teda naštěstí všechna rozhodnutí řešíme společně

ObrázekObrázek

E-mail  ICQ  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]