Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Co chlapovi k 35?
PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 15:58:24 

Nebo mu kup basu nealkoholického šampusu. Je pěkně hnusný!!!

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 16:00:29 

leco píše:
Nebo mu kup basu nealkoholického šampusu. Je pěkně hnusný!!!

to by byl trest i pro mě :))

MOJE TVORBA BIŽU
http://marthy1.rajce.idnes.cz/

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=242259

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 16:22:37 

Vodoměrka píše:
marthy1 píše:
Vodoměrka píše:
Ha, tak jsem dočetla ty ostatní komentáře... no podle toho, co píšeš, bych mu asi dala bonbošku a žádost o rozvod... myslím, že tys udělala dost vstřícných kroků, dala mu druhou nebo kolikátou šanci... a on nic, jako by se ho to netýkalo? A jestli ho už stejně nemiluješ, tak věř mi, že je to vše jen ztráta času - tvého času... takhle se žít nedá, na to potřebuješ být buď masochistka nebo mít nervy se železa... atmostéra bude houstnout, posléze si začnete lézt na nervy a od toho není daleko k naschválům a pak to bude dost sadomaso... a v tom by měl žít váš syn? Myslím, že za dané situace ti bude lépe jen s malým... už jen proto, že budeš mít tisíc příležitostí najít někoho jiného, kdo si tě bude vážit, komu budeš stát za úsměv a podá ti pomocnou ruku, když budeš potřebovat a bude tě mít rád i s malým... a budeš řešit příjemnější věci, těšit se na čas, který strávíte spolu a slovo rodina nebude jen prázdný pojem o dvou lidech žijících vedle sebe, ale budete žít spolu a spolu se radovat, povídat si, dělat si radost...

:pus: to je tak krásně napsaný, až se mi z toho chce brečet :srdce.gif:

Hele, to všechno jsou jen moje zkušenosti... to špatný i to dobrý... a když jsem to zvládla já, tak ty musíš taky... nejdůležitější je ten bod zlomu, kdy se rozhodneš, co vlastně chceš udělat... to je nejtěžší.. pořád si v duchu říkáš, že bys neměla dětem brát tátu, že se to určitě zlepší, když se budeš snažit, že se stane zázrak a tomu chlapovi to přece musí dojít a rozsvítí se mu... a po pár letech přežívání a nervů a stresů a čekání na zázrak ti dojde, že ne, že je všechno špatně a že kdyby se něco mělo změnit, tak by to už dávno bylo a že ti jen ty roky protekly mezi prsty jako voda... a pak se naštveš a řekneš si, že takhle teda ne, že než tohle, to raději být sama a klidně i živořit, což se určitě nestane, protože ženská zvládne všechno, když chce... když se pro něco rozhodne, je jak rozjetej vlak a bacha tomu, co jí stojí v cestě... a jakmile si ujasníš, co chceš a co ne, pak už to jde fakt samo... uděláš první krok a máš svou budoucnost ve svých rukou a když je to krok správným směrem (tedy správné rozhodnutí, ne třeba rozhodnout se čekat, že se chlap změní a že se to stane třeba za deset let a ty musíš těch deset let vydržet a řekneš si, že jsou všichni stejní hajzlíci), tak se to dál pohne samo a ty dostaneš šanci začít znovu a lépe... ale prostě ten počáteční díl aktivity a bojování za svůj život tam být musí, samo od sebe se nezmění nic, a jestli jo, tak jen k horšímu... a začni věřit, že bude líp a že na tebe to štěstí čeká... a ono fakt někde čeká...
Já tě samozřejmě nemůžu přemlouvat nebo nutit k něčemu, co nechceš, to rozhodně ne, to si musíš ujasnit ty sama... jen po tom všem, co jsem si zažila, už vím, že než takový stav, co popisuješ, tak raději nic... no a co korálky? Já na ně od nového roku moc nesáhla... ale už se mi po nich začalo stýskat... takže bych měla začít s nějakou jarní kolekcí... hahaha... a s vánočníma andělíčkama začnu v září, abych do vánoc měla zásoby... :mrk: Po té srmšti před vánocema, kdy jsem nestíhala, a stejně jsem jich neudělala tolik, kolik by bylo třeba, tak tentokrát chci na vánoce fakt klid... jen se bojím, že s mimčem to jsou asi jen falešné představy, co si plánuju... :s:

Pod to co jsi tu napsala bych se klidně podepsala....přesně moje slova!!!

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: stř 09. úno 2011 17:29:04 

zabka píše:
ahojky, pochopila jsem z prispevku, ze chlap ma velmi kladny vztah k alkoholu a celkove ti asi neni velkou oporou, takze ja bych si s darem velikou hlavu nedelala, udelala bych mu dort, treba slany a k tomu nejakou drobnost, kdyz on se nesnazi, proc bys mela ty :srdce.gif: :a:

tak to bych se úplně vysrala, ještě se s něčím pyplat :ne:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 30. zář 2015 8:11:03 

Tak já jsem tomu svýmu koupila k narozeninám tady tenhle vojenský batoh a byl moc spokojený:)

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]