Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Máte taky takovýho dobráka? :-(
PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:08:07 

Ahoj holky,

chtěla bych Vám napsat, co mne v poslední době dost trápí, ikdyž vím, že mi nemůžete pomoct...
S mým manželem se skoro vůbec nehádáme. Jediným důvodem našich sporů je můj švagr - manželův brácha.
Můj manžel je schopen pro něj udělat cokoliv. A když říkám cokoliv, tak to tak i je. Je schopen přijet v 1 v noci ze kšeftu a ve 4 vstávat, aby ho odvezl na letiště (v 6 vstává do práce). Zařizuje pro něj spoustu záležitostí v Praze, protože tam pracuje a švagr nikoliv. A já už jsem nabyla dojmu, že můj švagr tyhle pomoci bere jako naprostou samozřejmost....
Pro mne se poslední kapkou ale stalo naše auto. Auto je sice psané na manžela, ale z větší části jsem ho zaplatila já. Auto používám hlavně já, na cesty s Kamčou - cvičení,zpívání,plavání, nákupy... Cca před měsícem můj manžel prý zcela vyjímečně půjčil auto svému bráchovi. Auto jsem v té době potřebovala i já, ale měla jsem holt smůlu. Navíc se mne manžel ani nezeptal, jen mi oznámil, že budu bez auta, a že moji cestu nějak zařídíme :00: Byla jsem maximálně vytočená, protože já bych se ho slušně zeptala, zda mu nebude vadit, že auto někomu půjčím. Taky jsem mu říkala, že jeho bratr toho začne zneužívat. Prý NE... A co myslíte? Tento víkend je to POČTVRTÉ, kdy si auto půjčuje.... :00: :00:
Máte taky někdo doma takového dobráka????? :-(
Nechápu, proč už mu neřekne, že těch laskavostí už bylo fakt dost.... Anebo jsem já ta nepřející?
Zajímal by mne i Váš názor, jestli by Vám tohle vadilo,nebo ne?

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Předmět příspěvku: Re: Máte taky takovýho dobráka? :-(
PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:17:35 

vadilo by mi, že to rozhodne beze mně. já jsem teda taky spíš ten vůl a když narazím na někoho, kdo si otevře pusu a řekne, tak neumím moc říct ne a pak mě to štve. ale jak mu to teď zatrhnout,co? teď to bude jako že mu to nedopřeješ chudáčkovi :00:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:19:20 

Mě by to vadilo. Člověk může pomoct,ale co je moc to je moc. Švagr je pohodlný a spolehájící na něj. Měl by se osamostatnit a žít svůj život a ne že do všeho se bude motat Tvůj manžel. Máte svou rodinu a musíte v první řadě se postarat sami o sebe. Tzn. i to auto. Na prvním místě jste Vy a ne že ho půjčíte a Vy si musíte hledat jiné řešení.

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:23:01 

:00: :00: :00: , to by mi taky dost vadilo :smutek: . Sice chápu, že pomoc bráchovi je důležitá, ale nic se nesmí přehánět a pokaždé když si brácha pískne, tak hned letět.... :n: :n: :n:
Já osobně bych auto nepůjčila a Vláďa naštěstí taky ne. Ač teda z mojí strany jsou v rodině dobří řidiči :jednicka: . Ale na půjčení auta jsme s Vláďou oba hodně hákliví :aaaaa:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:29:52 

¨To by mi vadilo, ne kvůli autu, ale kvůli principu, že se nezeptá, nedomluví: My vše řešíme společně, až na občasné výjimky třeba různých akcí, ale jinak vše dohromady...tohle bych mu tedy hodně vyčetla, že se musí ptát i tebe, že jste rodina.

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:34:36 

Pechy píše:
¨To by mi vadilo, ne kvůli autu, ale kvůli principu, že se nezeptá, nedomluví: My vše řešíme společně, až na občasné výjimky třeba různých akcí, ale jinak vše dohromady...tohle bych mu tedy hodně vyčetla, že se musí ptát i tebe, že jste rodina.

tak kvůli tomu se taky hádáme. Já tenhle způsob nemám ráda, a navíc vím, že jemu by tohle rozhodování bez něj taky vadilo. Těch keců co bych si vyslechla.... :00:
Vadí mi tedy ten dvojí metr (jak on se domlouvá beze mne) a pak, že jeho brácha fakt pomoci zneužívá. Manžel už je kvůli tomu taky naštvaný, ale není schopen říct NE....
dost mi vadí, že nejvíce to odnáší náš vztah. Ale zas já nejsem ten typ, co bude zticha a dusit to v sobě.... :00:

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:37:06 

to by mi vadilo...
mojí ségře chlap taky hodně pomáhá, ale na druhou stranu, kdykoliv jsme potřebovali my, třeba v době kdy jsme měli nepojízdný auto, tak se nikdy nestalo, že by nám odřekla, takže pomoc je vzájemná a tak to má být. měli by jste si to vyříkat, já jsem jiná povaha, už bych dělala melu ::-O:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:49:06 

Zdenča V. píše:
to by mi vadilo...
mojí ségře chlap taky hodně pomáhá, ale na druhou stranu, kdykoliv jsme potřebovali my, třeba v době kdy jsme měli nepojízdný auto, tak se nikdy nestalo, že by nám odřekla, takže pomoc je vzájemná a tak to má být. měli by jste si to vyříkat, já jsem jiná povaha, už bych dělala melu ::-O:

tak to já taky melu, melu..... ale je mi to prdu.... :00:
Protože dokud si můj chlap neuvědomí, že všeho moc škodí, tak se nic nezmění....

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 12:49:35 

Motyčka píše:
Ahoj holky,

chtěla bych Vám napsat, co mne v poslední době dost trápí, ikdyž vím, že mi nemůžete pomoct...
S mým manželem se skoro vůbec nehádáme. Jediným důvodem našich sporů je můj švagr - manželův brácha.
Můj manžel je schopen pro něj udělat cokoliv. A když říkám cokoliv, tak to tak i je. Je schopen přijet v 1 v noci ze kšeftu a ve 4 vstávat, aby ho odvezl na letiště (v 6 vstává do práce). Zařizuje pro něj spoustu záležitostí v Praze, protože tam pracuje a švagr nikoliv. A já už jsem nabyla dojmu, že můj švagr tyhle pomoci bere jako naprostou samozřejmost....
Pro mne se poslední kapkou ale stalo naše auto. Auto je sice psané na manžela, ale z větší části jsem ho zaplatila já. Auto používám hlavně já, na cesty s Kamčou - cvičení,zpívání,plavání, nákupy... Cca před měsícem můj manžel prý zcela vyjímečně půjčil auto svému bráchovi. Auto jsem v té době potřebovala i já, ale měla jsem holt smůlu. Navíc se mne manžel ani nezeptal, jen mi oznámil, že budu bez auta, a že moji cestu nějak zařídíme :00: Byla jsem maximálně vytočená, protože já bych se ho slušně zeptala, zda mu nebude vadit, že auto někomu půjčím. Taky jsem mu říkala, že jeho bratr toho začne zneužívat. Prý NE... A co myslíte? Tento víkend je to POČTVRTÉ, kdy si auto půjčuje.... :00: :00:
Máte taky někdo doma takového dobráka????? :-(
Nechápu, proč už mu neřekne, že těch laskavostí už bylo fakt dost.... Anebo jsem já ta nepřející?
Zajímal by mne i Váš názor, jestli by Vám tohle vadilo,nebo ne?

:jawdrop: takhle podobně jsem se cítila s nevlastním tchánem, ale spíš proto, že tam byl manžel pomalu častěji než doma :00: ikdyž už jsme měli malýho, tak jsem si párkrát pobrečela, ale spíš to špatný padlo na mě, že on potřebuje pomoct - předělával starou chalupu, ano, práce bylo dost, ale mě v tý době přišlo, že na ukor nás. Až pak si tchán našel ženskou, tak se vše upravilo.
A s tím autem bych byla taky našlápnutá :boj: taky ho má manžel na sebe, ale je to prostě rodinný, sám má služební, takže ještě že tak. Občas ho ale potřebuje, když jede na školení, ale vím to včas dopředu a zařídím, se. Bratr by potřeboval říct oprvdu důrazně :w: NE :w: Bych v tomto tvým případě byla taky pěkně natočená :r:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 31. bře 2011 16:40:52 

Moni, to by mi vadilo a dost... protože všeho moc škodí... :sad.png: :sad.png: :sad.png:

MŮJ BAZÁREK

Obrázek

Obrázek

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]