Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
ahoj holky, potrebovala bych slyset nejaky nazor. kamaradka mi nabidla,ze bychom mohly vyjet na diskoteku, jen my dve. popit, zatancovat si, pokecat. tancujeme obe strasne rady. muj chlap je z toho na vetvi a nehce me nikam pustit. trpi utkvelou predstavou, ze tam jdu balit chlapy. ten vikend, kdy se ma ta nase parba uskutecnit, ma jet na vikend do prerova na autokros, to je zas jeho konicek a ja mu ho neupiram. vysvetlovala jsem mu, ze si jedu zatancovat, ale on mi proste neveri, tak rikam - ja ti taky nemusim verit, ze si vecer po autokrose nejdes hledat zensky. no ale to je pej neco jinyho. ach jo. co byste delaly, jely byste? mne totiz nejak presla chut, nemam nejak silu to s nim resit, to je furt dokola.
TAK VCERA ZA MNOU PRISEL, ZE PREJ AT JEDU, ZE NAD TIM CELEJ DEN V PRACI PREMYSLEL A ZE MU TO NEVADI V NEM ABY SE VYZNALO. TAKZE ON JEDE NA AUTOKROS, JA SNAD NA PARBU (MOZNA TO BUDE JINDY, JESTE NEVIM), KAZDOPADNE JDU SHANET HLIDANI DEKUJU VSEM ZA VASE NAZORY, POTREBOVALA JSEM TO SLYSET, PAC JA BYCH JINAK VAZNE NEJELA, NE, ZE BYCH HO CHTELA POSLECHNOUT A BALA SE HO, TO NE , ALE ZE MI TO NEJAK NESTALO ZA TY PRIBLBLY KECY DIKY
Ahoj Žabi, samozřejmě, že jeď a pořádně se vyfikni a ještě mu pošli mmsku, jak moc ti to sekne. Nenech si pokazit náladu a pokud už ji máš zkaženou, tak manželovi navrhni, že když nemůžeš ty, tak budete doma oba a bez diskuze. JInak já bych se cítila strašně omezovaná, je to takový trochu středověký: sám si jet na akci a manželka, ať sedí doma na prdeli
Žabičko, u nás je to tak, že my musíme chodit pařit zvlášť, protože jsme bez hlídání.... ale, i kdyby to tak nebylo, tak tohle by si mohl jen zkusit, něco mi zakazovat... Chodím s holkama běžně, jdeme do hospůdky, tančit a domu se vracívám vždy kolem 5-6 ranní Už to raději ani nekomentuje, takže stůj si za svým a prostě jeď a maximálně si to užij!!!!!!!!!!!!!!
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
my se taky stridame jako Pjo. Je zarlit a zarlit, pokud mas hlidani a jdes jednou za cas tak nevim, proc ti neduveruje, to by mne nastvalo hrozne, ze mi neveri. Mas taky pravo obcas vypnout, nebo ne? Zustala bych tvrda a neustoupila, kdyz na to pristoupis, tak nepujdes za chvili nikdy nikam a co je to za zivot
my se teda střídáme, jednou jde on a pak jdu zase já. jako pokud on jezdí pryč tak bych taky jela! přece se nenecháš zastrašit! A nevěří? to bych byla pěkně naštvaná, ty jsi doma a nemůžeš si jít jednou vyrazit?
Ježíšmarjá, na tom přece není nic špatného, že si občas chceš vyrazit a zarelaxovat i ty... budete si muset pěkně promluvit... tím, že zůstaneš doma, stejně nic nevyřešíš, ty budeš naštvaná a zklamaná a on si bude libovat, jakou má poslušnou ženu a příště tě nepustí už vůbec nikam...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru