Krom 1. a 2. jsem zaškrtla všechny další možnosti, protože vše jde ruku v ruce s druhým (když chlastáš, hraješ... - naděláš většinou dluhy a v horším případě použiješ násilí, když jsou dluhy, tak se člověk neustále hádá a když si hádáš, tak prostě ty city ochabnou......)
Jen ty nevěry se dají těžko, ale přeci jen zapomenout!!!!! Kor když to není opakované.............
Juj to je ale téma před svátkama
Jo, to máš pravdu, jde to jedno s druhým! O nevěře jsem taky přemýšlela a možná bych to jediný taky zkousla, ale myslím, že asi ne moc na dlouho, pač já mám na špatný věci hroznou paměť Téma to není zrovna sváteční, ale to není ani moje nálada
tak Ti posílám aspoň ať se Ti nálada zvedne
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
tak sem dala jeho neveru,dluhy a hadky.... mohla bych i pridat nasily ale to by nebylo fer..on nebyl nasilny ale spis jen agresivni coz byl maly krucek k nasily...
Ale už je líp, ne? Já jsem zjistila, že jsem hodně tolerantní, asi až moc, ale je taky fakt, že u jednoho partnera jsem to špatný zjistila, až když bylo po všem...
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
pokud by doslo na nasili, tak jsem druhy den pryc, jako vazne. to je neco co nikdy nedokazu prominout. zavislost - dala jsem ji taky, ale to by bylo spis na dyl, asi bych se spis partnerovi pokusila pomoct a pokud by to neprijmul, dostal by ultimatum.zas to se da resit jinak nez odchodem, vetsinou. dluhy - to dokaze pekelne vztah zatizit, stejne jako nevera, ale duvod k rozchodu to pro me neni. spis by byl duvod, to ze to nedokazeme vyresit.
pokud by doslo na nasili, tak jsem druhy den pryc, jako vazne. to je neco co nikdy nedokazu prominout. zavislost - dala jsem ji taky, ale to by bylo spis na dyl, asi bych se spis partnerovi pokusila pomoct a pokud by to neprijmul, dostal by ultimatum.zas to se da resit jinak nez odchodem, vetsinou. dluhy - to dokaze pekelne vztah zatizit, stejne jako nevera, ale duvod k rozchodu to pro me neni. spis by byl duvod, to ze to nedokazeme vyresit.
Máš naprostou pravdu! S jednou věcí se doma potýkáme, snažíme, nebo spíš jen já se to snažím řešit, probrat, změnit, ale musí chtít oba a já už přicházím pomalu do stádia rezignace, když nevidím zájem něco zlepšit!
tak u mě určitě závislost (jen nevím od kdy se bere alkoholismus ) a násilí, dluhy třeba můj manžel má vyplácel ex manželku z bytu
Podle doktorů je závislost, když si dáš každej den třeba 1 pivo, ale to si nemyslím! Spíš je to od doby, kdy bez toho chlastu nedokáže člověk být! Když nevydrží den dva bez toho, aniž by si musel dát pivo, panáka a když ten den dva nepije, tak se mu třepou ruce, má zimnici, je mu špatně...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru