Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Wikina píše:
po 3,5 letech, 2 dětech jsem zjistila, že žiju s líným, pohodlným hovadem, kterýho většinu času nesnáším.... jsem zas vytočená......zklamaná, smutná hlavně....
hrozně mě bolí, že jsem se v něm tak strašně zklamala...
co bude dál, jakej život tu budeme žít?
sorry holky, že vám tu kazím vánoční náladu...někomu to svěřit musím..reagovat nemusíte....
To mě moc mrzía věř,že mi sváteční náladu nekazíš .....když budeš chtít,tak písni
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
O tvým mužským toho moc neví, ale asi to nebude ten pravý. Tak už neztrácej čas. Možná budeš méně litovat věcí, které jsi udělala než těch, které jsi neudělala..... Držím pěsti. A per nám to tu sem, od toho tu jsme ne!!!!!
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Anezko mrzi me to a naladu mi nekazis, to mi spis kazi pocit ze je jeste spousta veci ktere potrebuji udelat a nejak mi to nevychazi:-) no a k tomu tvemu chlapovi...zvaz zdali pro tebe a deticky nebude lepsi byt bez nej. jsi krasna zenska a urcite bys dlouho sama nebyla, a myslim ze tve stesti je dulezite i pro deti, pokud jsi smutna a nervni z toho jaky tvuj chlap je tak ver ze se to vse odrazi i na detech, ony to citi. drz se holka moja,
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Leontýna píše:
O tvým mužským toho moc neví, ale asi to nebude ten pravý. Tak už neztrácej čas. Možná budeš méně litovat věcí, které jsi udělala než těch, které jsi neudělala..... Držím pěsti. A per nám to tu sem, od toho tu jsme ne!!!!!
ahoj, já si nemyslím, že bys to měla vzdávat... nevím co se děje, ale línej je každej druhej a ženská na mateřský je tak trochu mimo provoz, takže si já myslim, že až nastoupíš do práce, budeš to třeba vidět trochu jinak. Jestli ne a je to opravdu havarijní stav vaší domácnosti, tak i tak bych se pokusila s tím něco dělat, každá domácnost má někdy to svý "super" období a jestli je to dlouhotrvající, tak nezbývá než držet pěsti, aby se našel takovej, kterej bude podle tvých představ.
Wikina píše:
Motyčka píše:
Ikdyž jsou Vánoce nebo právě díky nim.... si člověk hodně uvědomuje vztahy ke svým blízkým. Je mi líto, že máš vedle sebe chlapa, který je takový, jaký je....
Moni, dneska prvně mi přišlo na mysl, že ta jeho bejvalá ani neví, jaký má štěstí, že se na ni vysral....:-( tohle jsem si nikdy NIKDY neměla myslet :-( je to zas jen blbej den, spíš týden...mno, možná i měsíc...ono to zase přejde....zas o něco víc otupím.....a bude to ok...
je to špatný, ale je to tak, není to špatným měsícem...ani jiným obdobím, je to chlapem.Anežko, seš hezká a šikovná ženská, jestli by vám nebylo líp bez něho, stejně je jako mlýnský kámen na krku.Aspoň by ti platil na děti, takhle to táhneš všechno sama, i tu výchovu a není to na světě jedinej chlap
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru