Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jak je to u vás?
PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:36:52 

sice mám jen jedno dítě,ale starýho radši už nekomentuju :smutek:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:43:18 

PjóDatlé píše:
My měli tichou minulý týden, vždyť víš, ale vše jsme si vyříkali a opět je doma pohodička... :srdicka.gif:
A Ondřej teda vstává k Matýmu, máme to rozdělené... :pus: :pus: :pus:
to bych nedala, vstávat k oběma, i když Matý spí téměř vždy celou noc, ale třeba dneska přišel ve 4 ráno do ložnice, že chce kakajíčko :00: tak šel Ondřej... :srdce.gif:

Peti, nesmím křivdit. Honza taky ráno vstane a dá mu mlíko, ale pak si jde lehnout a usne. Já sice ležím, ale pořád jsem ve střehu, co tu Honýs dělá, takže už od těch půl 6 stejně nespím. Někdy bych prostě jen chtěla, aby byl ve střehu Honza a né já.
Jsem ráda, že už jste si to vyříkali, taky si s ním budu muset sednout, protože tohle nemám ráda. :pus:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:45:16 

Pechy píše:
zuzinek.. píše:
u nás se naštěstí nic nezměnilo, sice na nás tatínek nemá tolik času, ale to je tím, že nám buduje hnízdečko, i když teď byl s námi doma tak to bylo fajn navíc máme za sebou super víkend (v pátek oslava ale šel se mnou v 8 domů uložit děti, v sobotu vánoční večírek s kamarády bez děti a včera vánoční bowling s rodinou takže 3 hodiny sportu a děti se vydováděly) a dnes jel později do práce a odvezl Adámka do školky takže u nás pohoda :srdce.gif: :srdce.gif: tak přeju ať se to urovná a prožijete krásné vánoce :pus:

Jo, tak vánoce budou krásný, ty si zkazit nenechám, ale štve mi. Možná je to taky hodně mnou, že jsem prostě unavená a nestíhám to,co bych stíhat chtěla. No nic, jdu něco dělat, ať si jen nestěžuju :s: :s: :pus:

vykašly se na nějaké věci "navíc". Se přece nepos... jenom proto, že jsou Vánoce.Pro děcka budou kouzelný, i když nebude naklizeno, upečeno, apod... Radši si ve chvíli, kdy zalehnou, odpočiň... třeba tuhle chvíli mi nikdo nevezme a těším se celé dopoledne, až bude po obědě :s:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:46:33 

No, Šári... jak se to vezme. Já jsem možná o něco víc podrážděná a unavená, než když jsme měli jen Vikču a tak i jeho sebemenší projev nevole nebo cokoli co mi nesedí, mě prostě rozdráždí snáz..Jinak mám pocit, že s Vikčou, mi pomáhal mnohem víc, než teď s Péťou... ale na druhou stranu, s ní mi pomáhá pořád opravdu hodně.. a máme to prostě rozdělený. Tak nevím no..
I k tomu Péťovi vstane, když do něj strčím (moc často to nedělám).. sice remcá, ale vstane.
Důležitý je, že cítím a vím, že nás všechny miluje.
Ale víš co? Čas od času stávkuju a nedělám vůbec nic a nechám to všechno na něm. Myslím vaření, úklid, nechám děti dělat bordel a kravál a když už se ozve, tak mu říkám: "no co je? TOhle já mám pořád a taky se nehroutím... a tohle je mateřská DOVOLENÁ - relax!!!! Tak co si stěžuješ?!" A on pak vždycky tvrdí, že jde relaxovat radši do práce, zasmějem se tomu, a je klid.

Obrázek

Eva, Viktorka a Peťulka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:49:21 

druhý nemáme a když se mně ptá,co bych chtěla k vánocům a já mu řeknu,že se chci vyspat,aby jednou vstal ráno s Natí on,tak mi řekne,vždyť ona už spí do 7 :boj: ale já chci spát taky do 9h jako on :aaaaa:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:51:22 

Pechy píše:
PjóDatlé píše:
My měli tichou minulý týden, vždyť víš, ale vše jsme si vyříkali a opět je doma pohodička... :srdicka.gif:
to bych nedala, vstávat k oběma, i když Matý spí téměř vždy celou noc, ale třeba dneska přišel ve 4 ráno do ložnice, že chce kakajíčko :00: tak šel Ondřej... :srdce.gif:

Peti, nesmím křivdit. Honza taky ráno vstane a dá mu mlíko, ale pak si jde lehnout a usne. Já sice ležím, ale pořád jsem ve střehu, co tu Honýs dělá, takže už od těch půl 6 stejně nespím. Někdy bych prostě jen chtěla, aby byl ve střehu Honza a né já.
Jsem ráda, že už jste si to vyříkali, taky si s ním budu muset sednout, protože tohle nemám ráda. :pus:

Já mám výhodu v tom, že Ondřej je od přírody nespavec! On kolikrát vstane o víkendu sám od sebe třeba v 6 a stačí mu to... takže já se o víkendu vyspím do syta :jednicka:

MŮJ BAZÁREK

Obrázek

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:53:16 

PjóDatlé píše:
Pechy píše:
PjóDatlé píše:

Já mám výhodu v tom, že Ondřej je od přírody nespavec! On kolikrát vstane o víkendu sám od sebe třeba v 6 a stačí mu to... takže já se o víkendu vyspím do syta :jednicka:

Máme to stejně :jednicka:

Obrázek

Eva, Viktorka a Peťulka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 10:58:09 

my\slim že to je z podstaty mužství :D
prostě jim to nedochází, oni jsou přece celej den v práci a loví ty mamuty, kdežto ty seš doma ne? tomáš se snaží pomáhat a pomáhá, ale co si budem povídat
každej víkend vaří na celej víkend, každej večer malou koupe
to že kuchyn pak vypadá jak po výbuchu a emu si po koupání musim vyndat osušit a oblíknout jsou jen "nepodstatné drobnosti" který přece musim přežít
nestěžuju si tom je moc hodnej ale i na něm je spousta trhlinek které mu nedovolí být dokonalý :D
napříkald světlo v kuchyni (4roky nedodáno), police na knihy (3roky spoždění)......

Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 11:02:59 

jo pechy, dneska je to voda na muj mlyn. ja jsem taaak nastvana na toho svyho a to mame jenom jedno. je fakt hnusnej. ted ja i Nojik jsme nemocny, sedi nam to na pruduskach, ja jen na paralenu a predvedl mi paradni vikend, kdy sedel u kompu, furt jenom nadaval, kdyz jsem po nem neco chtela. pak jel k tchyni na obed s komentarem, ze nejsem schopna uvarit. a jako ze ja bych taky neco jedla? bych ho fakt zavrazdila. vecer mi lezla teplota pres 38 a on se ani nezeptal, jak mi je, chapes, jednou se zeptal, jestli chci uvarit caj a stejne ho neudelal. mam ho plny zuby. nejakym zahadnym zpusobem, se z myho chlapa stal rozvalenej fotr, to je des. o vikendu musi mit klid, protoze cely tyden pracoval, vstavat s malym nebo v noci, o tom si muzu zdat, protoze se preci musi vyspat, ja to muzu dohnat pres poledne a kdyz to nedelam, tak je to moje vina. a predevcirem me komandoval v ikee, protoze jsem si vybrala jinou kasu nez on, ze jsem mela sto chuti tam ten kosik nechat stat a normalne odkracet. mame nejakou krizi, co jsem tehu, ja to priznavam, ale fakt si rikam, jestli to proste neni tim, ze tim, jak je mi blbe (mimochodem uz mam 2 kila dole) na nej nemam cas ho opecovavat, jak je zvyknutej a on je proste jeste nastvanej nebo co. ja nevim. porad jsem mlcela ale vcera v noci mi to uz bylo tak lito, jsem si rekla, ze mu to proste budu rikat na plno a tak se holt budeme hadat, ale ja takhle otupovat dal nebudu.

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 20. pro 2010 11:20:27 

posledních pár týdnů mám trochu krizi a pocit nějakýho vyhoření, ale přičítám to nekončícím a neviditelným přípravám na vánoce, michalčinýmu nachlazení a krátkým pošmourným dnům, který mi nedovolí nikam vyrazit. k tomu michal dělal dost přesčasů. ale vím, že to o vánocích povolí :mrk:
jinak jsem si myslela, že se o michalku bude starat podstatně víc, i on si to myslel, ale rychle jsem pochopila realitu :00:

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 61 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]