My měli tichou minulý týden, vždyť víš, ale vše jsme si vyříkali a opět je doma pohodička... A Ondřej teda vstává k Matýmu, máme to rozdělené... to bych nedala, vstávat k oběma, i když Matý spí téměř vždy celou noc, ale třeba dneska přišel ve 4 ráno do ložnice, že chce kakajíčko tak šel Ondřej...
Peti, nesmím křivdit. Honza taky ráno vstane a dá mu mlíko, ale pak si jde lehnout a usne. Já sice ležím, ale pořád jsem ve střehu, co tu Honýs dělá, takže už od těch půl 6 stejně nespím. Někdy bych prostě jen chtěla, aby byl ve střehu Honza a né já. Jsem ráda, že už jste si to vyříkali, taky si s ním budu muset sednout, protože tohle nemám ráda.
u nás se naštěstí nic nezměnilo, sice na nás tatínek nemá tolik času, ale to je tím, že nám buduje hnízdečko, i když teď byl s námi doma tak to bylo fajn navíc máme za sebou super víkend (v pátek oslava ale šel se mnou v 8 domů uložit děti, v sobotu vánoční večírek s kamarády bez děti a včera vánoční bowling s rodinou takže 3 hodiny sportu a děti se vydováděly) a dnes jel později do práce a odvezl Adámka do školky takže u nás pohoda tak přeju ať se to urovná a prožijete krásné vánoce
Jo, tak vánoce budou krásný, ty si zkazit nenechám, ale štve mi. Možná je to taky hodně mnou, že jsem prostě unavená a nestíhám to,co bych stíhat chtěla. No nic, jdu něco dělat, ať si jen nestěžuju
vykašly se na nějaké věci "navíc". Se přece nepos... jenom proto, že jsou Vánoce.Pro děcka budou kouzelný, i když nebude naklizeno, upečeno, apod... Radši si ve chvíli, kdy zalehnou, odpočiň... třeba tuhle chvíli mi nikdo nevezme a těším se celé dopoledne, až bude po obědě
No, Šári... jak se to vezme. Já jsem možná o něco víc podrážděná a unavená, než když jsme měli jen Vikču a tak i jeho sebemenší projev nevole nebo cokoli co mi nesedí, mě prostě rozdráždí snáz..Jinak mám pocit, že s Vikčou, mi pomáhal mnohem víc, než teď s Péťou... ale na druhou stranu, s ní mi pomáhá pořád opravdu hodně.. a máme to prostě rozdělený. Tak nevím no.. I k tomu Péťovi vstane, když do něj strčím (moc často to nedělám).. sice remcá, ale vstane. Důležitý je, že cítím a vím, že nás všechny miluje. Ale víš co? Čas od času stávkuju a nedělám vůbec nic a nechám to všechno na něm. Myslím vaření, úklid, nechám děti dělat bordel a kravál a když už se ozve, tak mu říkám: "no co je? TOhle já mám pořád a taky se nehroutím... a tohle je mateřská DOVOLENÁ - relax!!!! Tak co si stěžuješ?!" A on pak vždycky tvrdí, že jde relaxovat radši do práce, zasmějem se tomu, a je klid.
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
druhý nemáme a když se mně ptá,co bych chtěla k vánocům a já mu řeknu,že se chci vyspat,aby jednou vstal ráno s Natí on,tak mi řekne,vždyť ona už spí do 7 ale já chci spát taky do 9h jako on
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
My měli tichou minulý týden, vždyť víš, ale vše jsme si vyříkali a opět je doma pohodička... A Ondřej teda vstává k Matýmu, máme to rozdělené... to bych nedala, vstávat k oběma, i když Matý spí téměř vždy celou noc, ale třeba dneska přišel ve 4 ráno do ložnice, že chce kakajíčko tak šel Ondřej...
Peti, nesmím křivdit. Honza taky ráno vstane a dá mu mlíko, ale pak si jde lehnout a usne. Já sice ležím, ale pořád jsem ve střehu, co tu Honýs dělá, takže už od těch půl 6 stejně nespím. Někdy bych prostě jen chtěla, aby byl ve střehu Honza a né já. Jsem ráda, že už jste si to vyříkali, taky si s ním budu muset sednout, protože tohle nemám ráda.
Já mám výhodu v tom, že Ondřej je od přírody nespavec! On kolikrát vstane o víkendu sám od sebe třeba v 6 a stačí mu to... takže já se o víkendu vyspím do syta
Já mám výhodu v tom, že Ondřej je od přírody nespavec! On kolikrát vstane o víkendu sám od sebe třeba v 6 a stačí mu to... takže já se o víkendu vyspím do syta
my\slim že to je z podstaty mužství :D prostě jim to nedochází, oni jsou přece celej den v práci a loví ty mamuty, kdežto ty seš doma ne? tomáš se snaží pomáhat a pomáhá, ale co si budem povídat každej víkend vaří na celej víkend, každej večer malou koupe to že kuchyn pak vypadá jak po výbuchu a emu si po koupání musim vyndat osušit a oblíknout jsou jen "nepodstatné drobnosti" který přece musim přežít nestěžuju si tom je moc hodnej ale i na něm je spousta trhlinek které mu nedovolí být dokonalý :D napříkald světlo v kuchyni (4roky nedodáno), police na knihy (3roky spoždění)......
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
jo pechy, dneska je to voda na muj mlyn. ja jsem taaak nastvana na toho svyho a to mame jenom jedno. je fakt hnusnej. ted ja i Nojik jsme nemocny, sedi nam to na pruduskach, ja jen na paralenu a predvedl mi paradni vikend, kdy sedel u kompu, furt jenom nadaval, kdyz jsem po nem neco chtela. pak jel k tchyni na obed s komentarem, ze nejsem schopna uvarit. a jako ze ja bych taky neco jedla? bych ho fakt zavrazdila. vecer mi lezla teplota pres 38 a on se ani nezeptal, jak mi je, chapes, jednou se zeptal, jestli chci uvarit caj a stejne ho neudelal. mam ho plny zuby. nejakym zahadnym zpusobem, se z myho chlapa stal rozvalenej fotr, to je des. o vikendu musi mit klid, protoze cely tyden pracoval, vstavat s malym nebo v noci, o tom si muzu zdat, protoze se preci musi vyspat, ja to muzu dohnat pres poledne a kdyz to nedelam, tak je to moje vina. a predevcirem me komandoval v ikee, protoze jsem si vybrala jinou kasu nez on, ze jsem mela sto chuti tam ten kosik nechat stat a normalne odkracet. mame nejakou krizi, co jsem tehu, ja to priznavam, ale fakt si rikam, jestli to proste neni tim, ze tim, jak je mi blbe (mimochodem uz mam 2 kila dole) na nej nemam cas ho opecovavat, jak je zvyknutej a on je proste jeste nastvanej nebo co. ja nevim. porad jsem mlcela ale vcera v noci mi to uz bylo tak lito, jsem si rekla, ze mu to proste budu rikat na plno a tak se holt budeme hadat, ale ja takhle otupovat dal nebudu.
posledních pár týdnů mám trochu krizi a pocit nějakýho vyhoření, ale přičítám to nekončícím a neviditelným přípravám na vánoce, michalčinýmu nachlazení a krátkým pošmourným dnům, který mi nedovolí nikam vyrazit. k tomu michal dělal dost přesčasů. ale vím, že to o vánocích povolí jinak jsem si myslela, že se o michalku bude starat podstatně víc, i on si to myslel, ale rychle jsem pochopila realitu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru