těžko radit, jen držím palce, jestli chlastá /nevím, jestli jsem to dobře pochopila/, tak nevím, jestli to zvládne sám - přestat
Musí, nic jinýho mu totiž nezbyde! Já už se snažila víckrát a vždy to zvládl jen na chvíli. Pak měl blbý zdraví, tak přestal, ale jakmile zjistil, že je vše OK, zase začal. No, jestli začne znovu, už se vracet určitě nebudu a to mu řeknu, pokud se budu vracet teď!
já vím, že to není dobrý, taky mi přišlo, že už mě k tomu stahuje sebou. Můj otec taky hodně chlastal a až po padesátce si našel ženskou, která mu stála za to, aby přestal. Možná to tak bude u i mýho chlapa?
Mě to zajímá,držám ti pěsti,ať jsi konečně šťastná,s ním nebo bez něj A MArti,myslíš na mě?
Děkuji Jituško, tobě přeju to stejné Myslím na tebe, neboj! Už mám hotovou stříbrnou sadu a ještě tu druhou udělám, nafotím ke schválení a případně pošlu
Mě to zajímá,držám ti pěsti,ať jsi konečně šťastná,s ním nebo bez něj A MArti,myslíš na mě?
Děkuji Jituško, tobě přeju to stejné Myslím na tebe, neboj! Už mám hotovou stříbrnou sadu a ještě tu druhou udělám, nafotím ke schválení a případně pošlu
Děkuju........Martin se zatím snaží,alejá nevím,no,však naíšu........a fotit nemusíš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru