_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
Renatamor píše:
Monča.K píše:
nic
stejně zlobí, tak co
přesně, to jsou starosti na stará kolena já mám narozky dnes a víte co dostanu prd, ani beztak kytku, tak jsem si objednala telefon sama sobě si a chlapovi budou chodit složenky
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
to já nevím, na takové věci jsem blbá, ale klidně spíš maličkost: něco co má rád na jídlo, nebo ho vem do kina.... a nebo mu udělej nějakou mnamku a pusť mu Dnes naposled :)
Registrován: sob 04. črc 2009 15:08:57 Příspěvky: 1462 Bydliště: Brno - venkov
Co třeba nějakou masáž? Já dala mýmu manželovi poukaz na havajskou masáž Hula hula.. Nebo co koupit nějaký pobyt pro celou rodinku? Teď jsem koupila prodloužený víkend na Lipně na květen a nebo jsem k Vánocům kupovala týden na horách..
_________________ Deenah a Lukášek _________________ Předtím krotitelka divé zvěře v ústavu zvaném škola, teď si užívám tu "dovolenou matek.."
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru