Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jsou Vaši chlapi prudérní?
PříspěvekNapsal: sob 26. bře 2011 21:36:45 

:s: tak mýmu 38...a ničeho jsem si nevšimla..jen když jsem jednou fotila Monďu nahatou, ale ona byla vážně jak andílek na růžové dece, tak mu to jakoby vadilo, tak jsem říkala, že je to fotka pro ní, ne abych ji někde ukazovala... :mrk:

http://mazelboruvka.blog.cz/galerie/nausnice
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=94994

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 26. bře 2011 21:41:39 

máme kluka a u nás je to normální. Třeba je to tím, že máte holčičku :srdce.gif: Netroufám si říct, jaké by to bylo u nás v tomto případě :? jinak se nestydíme :s: :a:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: sob 26. bře 2011 21:54:55 

Tak s tímhle chlap problém nemá , ale mame dva kluky :00: netuším jak by to bylo s holčičkou. ALE NA JEDNU STRANU HO CHÁPU :mrk: :mrk: :mrk:

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 26. bře 2011 22:16:36 

Ajka07 píše:
tak tomu mému teď bude 37 a není to tak hrozný. Co se týče Justýny, tak před ní chodí nahý, někdy když jí koupe, tak mi třeba řekne ať jí mrknu na prcku, že jí má červenou ( zapruzenou). Myslím, že se chová normálně. (pokud mu teda Justýna nevyšvihne poklonu, že má ale hezkýho pindíka :s: :s: :s: to byl červenej až na prdeli, ale to už jsem ti psala :jednicka: )
A v posteli se rozhodně nestydí :s:

na tu příhodu si vzpomínám :s:
Tak manžel se vůči mně taky nestydí - tam bych klidně brala větší zdrženlivost, ale vůči Kamče je jak z 18.století :s: :s:

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

PříspěvekNapsal: sob 26. bře 2011 23:31:56 

Nevím o ničem :s:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 27. bře 2011 7:53:12 

chlap ne, já v tomhle dost :mrk:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 27. bře 2011 9:27:52 

Můj manžel měl přede mnou dvě sexuální partnerky-o panictví ho připravila striptérka(o několik let straší a jmenovala se taky Sandra:o),pak měl 5 let holku,pak mě a prudérní není ani náhodou,malou taky často koupal a koupe,nemá s tím problém a co se týče nás,tak mám někdy pocit,že je tak trochu úchylek,ale můj:o)

ObrázekObrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 27. bře 2011 10:11:48 

Motyčko - promiň, teď budu asi za prudérní já, a prosímtě, neber to co napíšu jako něco proti tobě, ale jen jako názor...

To že malý děláš z pěny pindíka, budiž... my si z pěny se ségrou dělávaly prsa (dokud jsme neměly svoje :a: ), ale mám taky dceru a když se válí, nahá, v létě na dece, nebo doma na gauči před taťkou, to je jedno - nechci, aby roztahovala nohy do praku. A nemyslím si, že bych byla prudérní. Naopak. Já jsem tak vychovaná, máma neměla nikdy problém s námi mluvit o sexu, a my ho tudíž se ségrou taky neměly. Řekla bych, že naopak. Co se týče mluvení o sexu, jsem otevřená tak, že se z toho ostatní kolikrát až červenají. Není to o době, ve které člověk vyrůstá, ale o výchově.
K jádru věci - nemyslím si, že by byl tvůj chlap, podle toho mála co píšeš, přehnaně prudérní. Zkus si jen představit situaci, kdy by malý toho pindíka z pěny dělal tvůj manžel (mně to přijde maličko divný, ale jen názor) a nebo třeba holčičku (a je jedno, jestli dvou-letou nebo dvanácti-letou) jak někde na pláži roztahuje nohy do praku ne jen před tátou nebo tebou,ale taky a hlavně, i před jinými lidmi - před lidmi o kterých víš prd, co mají v hlavě, co mají za sklony. A konečně, existují nějaká nevyřčená, společenská pravidla, který by děti měly mít vštípený už odmalička.
Já vím, nechceš, aby byla malá přehnaně stydlivá a aby se bála mluvit o sexu. Ale tomu se dá předejít i jinak.
:mrk:

Obrázek

Eva, Viktorka a Peťulka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 27. bře 2011 12:29:12 

Effka píše:
Motyčko - promiň, teď budu asi za prudérní já, a prosímtě, neber to co napíšu jako něco proti tobě, ale jen jako názor...

To že malý děláš z pěny pindíka, budiž... my si z pěny se ségrou dělávaly prsa (dokud jsme neměly svoje :a: ), ale mám taky dceru a když se válí, nahá, v létě na dece, nebo doma na gauči před taťkou, to je jedno - nechci, aby roztahovala nohy do praku. A nemyslím si, že bych byla prudérní. Naopak. Já jsem tak vychovaná, máma neměla nikdy problém s námi mluvit o sexu, a my ho tudíž se ségrou taky neměly. Řekla bych, že naopak. Co se týče mluvení o sexu, jsem otevřená tak, že se z toho ostatní kolikrát až červenají. Není to o době, ve které člověk vyrůstá, ale o výchově.
K jádru věci - nemyslím si, že by byl tvůj chlap, podle toho mála co píšeš, přehnaně prudérní. Zkus si jen představit situaci, kdy by malý toho pindíka z pěny dělal tvůj manžel (mně to přijde maličko divný, ale jen názor) a nebo třeba holčičku (a je jedno, jestli dvou-letou nebo dvanácti-letou) jak někde na pláži roztahuje nohy do praku ne jen před tátou nebo tebou,ale taky a hlavně, i před jinými lidmi - před lidmi o kterých víš prd, co mají v hlavě, co mají za sklony. A konečně, existují nějaká nevyřčená, společenská pravidla, který by děti měly mít vštípený už odmalička.
Já vím, nechceš, aby byla malá přehnaně stydlivá a aby se bála mluvit o sexu. Ale tomu se dá předejít i jinak.
:mrk:

Já vím, cos mi chtěla tím říct.... a vůbec se nezlobím, neboj :pus:
právě v té výchově je mezi námi velký rozdíl. Mí rodiče se o sexu přede mnou styděli mluvit, takže když jsem třeba dostala první měsíčky, styděla jsem se to vůbec mámě říct.... a to je možná důvod, proč jsem vůči své dceři možná víc otevřená než se líbí mému manželovi. Prostě je to pro mne způsob terapie, jak se vyrovnat s vlastními zábranami, které občas mám.... Asi se to těžko vysvětluje....

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

PříspěvekNapsal: ned 27. bře 2011 12:50:22 

můj chlap je celkem v poho, i když některé intimní věci nechává raději řešit mě

ObrázekObrázek

Obrázek

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]