Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jdu si vylit srdicko....
PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 12:02:12 

to mě opravdu mrzí..chlast je svinstvo ..neznám vás,težko se radí takhle přes počítač,ale rozsekni ten stereotyp..bud nemilosrdná a třeba to pomůže :smutek:

Žaneta a Leonka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 12:11:38 

Já myslím, že by vám opravdu prospěly nějaké společné výlety..... Zkus nějaký takový naplánovat, nejlépe měsíc dopředu, aby se chlap nemohl vymlouvat na práci a uvidíš, že bude dobře. Oba dva si potřebujete pročistit hlavu.... :pus:

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 12:30:07 

Já bych to zase tak strašně neviděla. Každý mám svoje období a někomu trvá déle a někdo to má se sebou za 10 minut pořešený. Prachy dělají hodně, oni to mají prostě naprogramovaný, že musí hrabat a makat, aby se měli dobře...:)
To že chlastá, záleží jak moc - já chlast taky nemusím na Honzovi, nesnáším ty jeho zkalený oči a ač vím, že je mi to k h...nu, mám potřebu se hádat hned a ne až vystřízlivý. Taky bych řekla, že má nějaký problém, nemá to třeba souvislost právě s těma penězma? Nemá strach, že když poleví, tak to bude horší a horší, takový ten "existenční strach". Píšeš, že když ho "rozebereš" máš na dva měsíce klid a pak zase, tak ho zase rozeber, uleví se mu a budeš mít zase na ty dva měsíce klid... Mně se zdá, že u nás je to taky takový kolotoč. Promlouvám do duše, až když už je to neúnosný, pak chvilku klid, pak zase blbne a zase promlouvám. Ale já jsem taky zasloužená, být chlapem tak se sebou nejsu :)

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 12:39:19 

PavlínaL píše:
Já bych to zase tak strašně neviděla. Každý mám svoje období a někomu trvá déle a někdo to má se sebou za 10 minut pořešený. Prachy dělají hodně, oni to mají prostě naprogramovaný, že musí hrabat a makat, aby se měli dobře...:)
To že chlastá, záleží jak moc - já chlast taky nemusím na Honzovi, nesnáším ty jeho zkalený oči a ač vím, že je mi to k h...nu, mám potřebu se hádat hned a ne až vystřízlivý. Taky bych řekla, že má nějaký problém, nemá to třeba souvislost právě s těma penězma? Nemá strach, že když poleví, tak to bude horší a horší, takový ten "existenční strach". Píšeš, že když ho "rozebereš" máš na dva měsíce klid a pak zase, tak ho zase rozeber, uleví se mu a budeš mít zase na ty dva měsíce klid... Mně se zdá, že u nás je to taky takový kolotoč. Promlouvám do duše, až když už je to neúnosný, pak chvilku klid, pak zase blbne a zase promlouvám. Ale já jsem taky zasloužená, být chlapem tak se sebou nejsu :)

pavli, s tema penezma to urcite souvisi... mame hypoteku a on si vzal do hlavy, ze ji v r 2013 splatime... vzali jsme si 800 tis a jeste nam zbyva vic jak pulka... no ale nevysvetlis mu to... chce nas zabezpecit, ze prej, kdyby to s nim seklo apod. no rikam blazen :00: ja bych ho treba i objednala k odbornikovi, protoze si myslim, ze by mu to pomohlo, ale on se v zivote nikomu cozimu sverovat nebude :n: jj, jsou to vzdycky takova obdobi, ale jsou 10x za rok, nekomu se to bude zdar ok, ale na me je to az prilis, nenasim ozraly lidi (ne napity, ale vylozene namol) a to mu teda posledni dobou jde :boj: to ja ho rozeberu, ale kazda takovahle "akce" ve me zanechava sramy a ja si ho pak min vazim :sad.png:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 12:40:00 

zaneta píše:
to mě opravdu mrzí..chlast je svinstvo ..neznám vás,težko se radí takhle přes počítač,ale rozsekni ten stereotyp..bud nemilosrdná a třeba to pomůže :smutek:

:jednicka: jo zanet, to presne udelam :ano:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 12:41:06 

habiniki píše:
Kočko, to mě fakt mrzí :sad.png: ono je to těžký, když chlap nemá klapku..občas to tak má každý z nás, ale věřím, že je to pro tebe už únavný. Nevím, co bych ti poradila, asi jen pevné nervy a hlavně ať to spolu nějak zvládnete a vyřešíte :? Myslíš, že kdyby šel chvilku k rodičům, že by se mu to třeba vhlavně nějak nerozleželo?

tezko rict... rodice ma kousek od nas, stejne bysme se porad videli, kdyby bydleli aspon dal :smutek:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 12:46:26 

zabka píše:
PavlínaL píše:

pavli, s tema penezma to urcite souvisi... mame hypoteku a on si vzal do hlavy, ze ji v r 2013 splatime... vzali jsme si 800 tis a jeste nam zbyva vic jak pulka... no ale nevysvetlis mu to... chce nas zabezpecit, ze prej, kdyby to s nim seklo apod. no rikam blazen :00: ja bych ho treba i objednala k odbornikovi, protoze si myslim, ze by mu to pomohlo, ale on se v zivote nikomu cozimu sverovat nebude :n: jj, jsou to vzdycky takova obdobi, ale jsou 10x za rok, nekomu se to bude zdar ok, ale na me je to az prilis, nenasim ozraly lidi (ne napity, ale vylozene namol) a to mu teda posledni dobou jde :boj: to ja ho rozeberu, ale kazda takovahle "akce" ve me zanechava sramy a ja si ho pak min vazim :sad.png:

Vandi jako určitě to není OK...a navíc, když to toho druhého ničí. Musíš asi přitvrdit... hlavně s tím chlastem.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 13:18:59 

Já ti rozumím, jak ti je, když je chlap často ožralej a už pomalu rezignuješ, pač nemáš sílu něco dál řešit.. Některý ty kocoviny bývají opravdu hrozný.
U nás je to zase jiný, když je chlap opitej, takže krom toho, když přebere, tak ho musím dotáhnout domů a vůbec vyhnat z hospody, tak si pak sedne či lehne a usne. Žádný hádky, výčitky, či debaty ani z jedné strany. Stejně by si to nepamatoval.
Já doufám, že tohle velký pitkaření je u vás jen přechodný a bude to zase lepší, nebo aspoň v normě. Druhý den ti řekl co na to, o čem mlel pod vlivem? Pamatoval si to vůbec?

MOJE TVORBA BIŽU
http://marthy1.rajce.idnes.cz/

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=242259

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 14:45:57 

zabka píše:
habiniki píše:
Kočko, to mě fakt mrzí :sad.png: ono je to těžký, když chlap nemá klapku..občas to tak má každý z nás, ale věřím, že je to pro tebe už únavný. Nevím, co bych ti poradila, asi jen pevné nervy a hlavně ať to spolu nějak zvládnete a vyřešíte :? Myslíš, že kdyby šel chvilku k rodičům, že by se mu to třeba vhlavně nějak nerozleželo?

tezko rict... rodice ma kousek od nas, stejne bysme se porad videli, kdyby bydleli aspon dal :smutek:

chjo :sad.png: ono je to fakt těžký...chlast je svinstvo :aaaaa: na jednu stranu je to ideální hclap, když chce vše co nejrychleji splatit, zabezpečit rodinu a pod., na druhou stranu malej kluk zahnanej do kouta co se radši zleje, a chce utéct k mámě, čímž rodině ubližuje..Je vidět, že je unavenej z práce, než aby byl s váma, maká aby se mu líp usínalo, že dělá pro rodinu to nejlepší. Asi by to chtělo trochu překopat chod domácnosti. Jednak si taky musí odpočinout, aby to s ním jak on říká neseklo a taky by měl trávit čas s vámi, aby vůbec věděl, proč to vše dělá. Opilecký návraty už bych taky nechtěla tolerovat, takže si asi budete muset všechno probrat a na všem se spolu domluvit. Hlavně ten stereotyp se musí oživit něčím, co ho nabije do nového elánu být s tou rodinou. Ale to je všechno jen můj názor, já bych se to snažila tak udělat, ale keždej je jinej, recept na spokojené manželství ti nikdy nikdo nedá :?

Obrázek

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pon 28. bře 2011 14:50:51 

Ono je ze všeho nejvíc důležitý to, aby si to uvědomoval on sám :smutek:

E-mail  ICQ  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]