trošku mi to připomíná mého chlapa a jeho ségru , no každopádně tvůj případ už mi taky zavání "vychcaností" toto už je trochu moc, chlap se s tebou má poradit a vy společně najít únosný kompromis.. švagr je vychcanej jak mraky promiň mi mé výrazy,ale tyto záležitosti mě umí docela dost nadzvednout... vůbec se nedivím tvému rozčilení...
prominu, taky jsem včera slušná nebyla.... Neřekla bych, že je to od švagra vychcanost, spíš je na takový "full service" naučený a nepřijde mu vůbec divný, že by to mělo být jinak.... Manžel na něj občas taky nadává, ale na druhou stranu v momentě, kdy zas něco brácha potřebuje, tak přiskočí, přidrží.... Já samozřejmě k němu nemám takový vztah jako můj manžel a dost těžko takové jednání rozdýchávám. Můj brácha mi kdysi taky velmi pomohl - nechal mne u sebe bydlet cca 2 měsíce když jsem neměla kam jít... Jenže v podání mého švagra bych tam nejspíš bydlela ještě teď i s celou rodinou
Je naučený až nechutně rozmazlený.. je to jeho bratr,to bych pochopila,že mu rád pomůže,ale tady už je to v jiné rovině tak trochu více... Budu držet pěsti,ať se s manželem doberete nějakého rozumného kompromisu, jen tě to bude stát asi dost času a horkých chvilek..
Motyčka píše:
Zdenča V. píše:
to by mi vadilo... mojí ségře chlap taky hodně pomáhá, ale na druhou stranu, kdykoliv jsme potřebovali my, třeba v době kdy jsme měli nepojízdný auto, tak se nikdy nestalo, že by nám odřekla, takže pomoc je vzájemná a tak to má být. měli by jste si to vyříkat, já jsem jiná povaha, už bych dělala melu
tak to já taky melu, melu..... ale je mi to prdu.... Protože dokud si můj chlap neuvědomí, že všeho moc škodí, tak se nic nezmění....
no já bych spíš udělala melu tím stylem, že by prostě s tím autem neodjel párkrát jsme už takový "rodinný výpomoci" který se nevrací řešili a jsem ráda, že už je to za náma
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Šneček píše:
Motyčka píše:
Šneček píše:
trošku mi to připomíná mého chlapa a jeho ségru , no každopádně tvůj případ už mi taky zavání "vychcaností" toto už je trochu moc, chlap se s tebou má poradit a vy společně najít únosný kompromis.. švagr je vychcanej jak mraky promiň mi mé výrazy,ale tyto záležitosti mě umí docela dost nadzvednout... vůbec se nedivím tvému rozčilení...
prominu, taky jsem včera slušná nebyla.... Neřekla bych, že je to od švagra vychcanost, spíš je na takový "full service" naučený a nepřijde mu vůbec divný, že by to mělo být jinak.... Manžel na něj občas taky nadává, ale na druhou stranu v momentě, kdy zas něco brácha potřebuje, tak přiskočí, přidrží.... Já samozřejmě k němu nemám takový vztah jako můj manžel a dost těžko takové jednání rozdýchávám. Můj brácha mi kdysi taky velmi pomohl - nechal mne u sebe bydlet cca 2 měsíce když jsem neměla kam jít... Jenže v podání mého švagra bych tam nejspíš bydlela ještě teď i s celou rodinou
Je naučený až nechutně rozmazlený.. je to jeho bratr,to bych pochopila,že mu rád pomůže,ale tady už je to v jiné rovině tak trochu více... Budu držet pěsti,ať se s manželem doberete nějakého rozumného kompromisu, jen tě to bude stát asi dost času a horkých chvilek..
bohužel vím, že máš pravdu.... ale s tím já nic neudělám.... čekám, že ten můj konečně prozře...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
ani se ti nedivím, že jsi naštvaná mě by asi nevadilo, že mu půjčí auto (POKUD BY TO NEBYLO TAK ČASTO¨) ale samozřejmě až po poradě se mnou . My teda naštěstí všechna rozhodnutí řešíme společně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru