mě by vadilo moc kdyby bez rozmyslu dělal dluhy a bil děti nebo by se z něj stal úchyl nevěru nevidim jako zásadní důvod k rozchodu (muj muž ale jo ) hádavka u nás doma jsem já a taky pěknej prudil ráda se špičkuju
já jsem dneska malýho třískla, ale pak jsem začla brečet, pač mi to bylo moc líto a nejraději bych si sama nafackovala. Opravdu bych si to zasloužila!!!! Jsem hrozná kravka a budu to mít ještě dlouho před očima, že jsem se neovládla!!
Marti ale ona mysleala urcite takovy to biti paskem a bezduvodu kazdy den... ja taky maly naflakam kdyz me uz extreme vytoci ci si to zaslouzi..obcas si to taky vycitam ale zas co by to bylo za vychovu bez nakych hranic
mě by vadilo moc kdyby bez rozmyslu dělal dluhy a bil děti nebo by se z něj stal úchyl nevěru nevidim jako zásadní důvod k rozchodu (muj muž ale jo ) hádavka u nás doma jsem já a taky pěknej prudil ráda se špičkuju
já jsem dneska malýho třískla, ale pak jsem začla brečet, pač mi to bylo moc líto a nejraději bych si sama nafackovala. Opravdu bych si to zasloužila!!!! Jsem hrozná kravka a budu to mít ještě dlouho před očima, že jsem se neovládla!!
Marti ale ona mysleala urcite takovy to biti paskem a bezduvodu kazdy den... ja taky maly naflakam kdyz me uz extreme vytoci ci si to zaslouzi..obcas si to taky vycitam ale zas co by to bylo za vychovu bez nakych hranic
já vím, ale já si to hrozně vyčítám! Měla jsem nervy na pochodu, malej do toho pořád fňukal a já se neudržela, ale fakt mě to moc moc mrzí! Tohle už nedělám, vždyť Pavlík je to jediný, co mám a já ho tak plácnu! Musím mu to vynahradit, až se vyspinká
tak jediné co jsem nezaškrtla byly dluhy(protože to je i hypotéka) a časté hádky, jina jsem dala všechno. A poslední možnost: Kdyby mi hodně lhal, kdyby ho zavřeli, kdyby mi zneužil dítě apod...
ehm mno tak já emě taky sem tam loupnu a nepřijdu si jak tyran třeba když z nový knížky udělala zelnej salát nebo z babičinýho 40 letýho ibišku puzzle o 1500 dílkách a ještě mi moje děti zbožnující babička říkala teda péto měla bys ji asi víc mydlit ema je fakt strašná poslouchá jen málokdy a jen když věta kobnčí na bonbonek nebo čokoládu jinak mě ignoruje a ani se na mě nepodívá dělá si co che všechno trchá ničí škube likviduje třiská loupe grrrrr takže výchovné tresty jsou něco jinýho než vylejvání si svojí neschopnosti a ubohosti na někom kdo se nemůže a neumí bránit
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru