dobre si udelala!!!!! jinak ta slza na konci...on vas ma asi rad to jo ..ale ten chlast ma asi radsi (nebo mi to tak prijde....) krucinal dyt uz nepil a zas k tomu sklouznul... a to aby mi prisel v poledne na sracky ja chapu to tve pro a proti.... ale aspon si ted odpocin a uvidis...ale co bych dala podminku na vraceni se je prodelat pod lekarskym dozorem odvykacku... a basta....
tak snad se to už u vás nějak vyřeší...moc ti přeju,abys byla štastná.nevěděla jsem, že žiješ s alkoholikem, já mám alkoholika tátu, už 3roky se nestýkáme.a po tété zkušenosti můžu říct, e bych s alkoholikem nežila!!
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Marti, je to smutný... snad se chytne za hlavu a dojde mu to, i když... v okolí mám případ, kdy chlap chlastal, sliboval, lhal a stejně chlastal dál... už jsou rozvedení... třeba to váš případ nebude. Jen by mě zajímalo, co považuješ za to, že chlastá. Že je třeba denně opilý? Nebo že jen popíjí, nebo nárazově a to tvrdě...
:aaaaa: dobre si udelala!!!!! jinak ta slza na konci...on vas ma asi rad to jo ..ale ten chlast ma asi radsi (nebo mi to tak prijde....) krucinal dyt uz nepil a zas k tomu sklouznul... a to aby mi prisel v poledne na sracky ja chapu to tve pro a proti.... ale aspon si ted odpocin a uvidis...ale co bych dala podminku na vraceni se je prodelat pod lekarskym dozorem odvykacku... a basta....
jo tatkovi mamka jednou zařídila odvykačku ambulantně,ale přes známý tak nevím, jestli to jde normálně,ale stejně tam nešel, tak třeba do toho Marti manžel půjde už kvůli malému...
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru